MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Marokkaanse tanker aan de ketting in Brest

30 september 2006 | in Maatschappij | Reageer

tankerFrankrijk heeft zaterdag een Marokkaanse tanker in de haven van Brest laten aanleggen nadat op de Atlantische Oceaan een negentien kilometer lange olievlek was aangetroffen. De kapitein van het schip heeft foto’s en documenten moeten afgeven terwijl de lading van de tanker werd geïnspecteerd. Als blijkt dat het schip verantwoordelijk is voor de lozing, zal de tanker pas mogen vertrekken als een boete is voldaan. Zo meldt, volgens nieuws.nl, het regionale bestuur in Brest.

Plaats je reactie