MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Ali Elkhattabi toch nog aan de slag?

01 oktober 2006 | in Sport | 5 Reacties

Ali ElkhattabiAli Elkhattabi keert mogelijk op korte termijn terug op de Nederlandse velden. Volgens Voetbal International heeft Willem II geïnformeeerd bij de Marokkaanse spits. Willem II zit omhoog wat betreft spitsen na het wegvallen van Iwan Redan en Mounir El Hamdaoui.

Elkhattabi zou de Tilburgse club uit de brand kunnen helpen. Vier dagen geleden schreef het Algemeen Dagblad nog dat Ali Elkhattabi een punt achter zijn carrière zou hebben gezet. De 29-jarige aanvaller zou het voor gezien houden, omdat hij geen nieuwe club wist te vinden. Mischien dat we deze topvoetballer toch nog terugzien op het veld.

Er zijn 5 reacties

 1. Abdilah Akzaz
  02 oktober 2006 om 11:24 uur.

  is echt goed voor hem ischallah gaat het ook gebeuren

 2. marokkino
  02 oktober 2006 om 10:01 uur.

  Ewa Ali dit is echt je laatste kans!!!!

 3. khalid
  03 oktober 2006 om 01:20 uur.

  jah man ik hoop het echt voor hem net als ramzi hij is gewoon kanker goed ineens

 4. Chilloh
  05 oktober 2006 om 11:34 uur.

  Weetjeh ga mee beter tennisen dan voetballen,
  je hebt je kans als verspildt

 5. pipou
  17 oktober 2006 om 02:11 uur.

  ali je mOet dOen waT je zelf wil…
  de enigste wat bij jOU miste WAS…
  JE SPEELDE GEEN INTERNATIONAL…
  nu heb je de kans..
  en als je een kans heb moet je hem niet verspillen…
  we vertrOuwen allemaaL in jOu…
  Ookal Praten MENSEN bullShit…
  GEwOon dOorgaaN…
  dOE je mee aan ramadan… helpt allah ( swt )
  INshallah alles kOtm gOewd…

  TjallOooos

Plaats je reactie