MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Marokkaanse culturele week Tropentheater

04 oktober 2006 | in Amusement, Kunst | Reageer

Fès in het TropentheaterVandaag begint in het Tropentheater te Amsterdam een Nederlands-Marokkaanse culturele week. Van 4 tot en met 8 oktober staat het theater in het teken van het Amsterdam Fèstival. Met alle zintuigen kunnen bezoekers de sfeer en culturele rijkdom van de stad Fès in Marokko proeven.

Tijdens deze week organiseert het Ramadan Festival ook vier debatten in het KIT Tropentheater, Linnaeusstraat 2, Amsterdam. Hierbij zijn diverse gastsprekers uit Nederland en het buitenland aanwezig om mee te discussiëren over actuele thema’s zoals ‘Islam in westerse samenlevingen’.

Plaats je reactie