MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Jaloerse Zwollenaar verdacht van kidnap

21 oktober 2006 | in Maatschappij | 4 Reacties

RechtbankDe 26-jarige F.H. zou uit jaloezie zijn vriendin jarenlang hebben mishandeld, bedreigd en ook eenmaal van haar vrijheid hebben beroofd. Ook zou hij zijn 3-jarige zoontje hebben gekidnapt. Donderdag is de Zwollenaar voor de rechtbank verschenen zonder een advocaat. Omdat er ook geen reclasseringsrapportage bleek te zijn van de man, heeft de rechtbank de strafzaak tegen H. naar een andere datum verplaatst. De rechters willen persé een rapport over H. en gaven hem het dringende advies om een advocaat te zoeken, aldus de Stentor.

De Nederlander zou zich tussen 2002 en 2006 schuldig hebben gemaakt aan stelselmatige mishandeling van zijn toenmalige vriendin. Ook zou hij haar meermalen hebben bedreigd. “Als je iets met een Marokkaan hebt, dan ben je een dode. Ik ga je wurgen. Wacht dan maar gewoon tot ik je vermoord”, zou H. in die periode volgens justitie onder andere hebben geroepen.

Dit jaar zou hij ook nog zijn ex-vriendin en zoontje hebben gekidnapt. Het is niet bekend wanneer H. weer terecht moet staan voor de lijst van beschuldigingen.

Er zijn 4 reacties

 1. Yasmine
  21 oktober 2006 om 10:53 uur.

  Waarom is dit nieuws?

 2. Reply
  21 oktober 2006 om 11:19 uur.

  Volgens mij als de verdachte een Marokkaan zou zijn en hij zou zijn vriendin hebben bedreigd om niet met een Nederlander om te gaan, dan zou het grooot voorpagina nieuws zijn. Nu het andersom is, is het verborgen nieuws.

  Dus ik vind het wel goed dat dit nieuws ook wordt gemeld.

 3. Yasmine
  22 oktober 2006 om 06:28 uur.

  Het gaat hier om een Marokkaan!! En daarom is het nieuws…………….dat bedoel ik ermee te zeggen. Als het een Nederlander was geweest dan was het geen nieuws.

 4. ik
  23 oktober 2006 om 02:43 uur.

  He dit heb ik niet gelezen in de telegraaf?
  rara hoe zou dat komen

Plaats je reactie