MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Gratie voor gedetineerden in Marokko

25 oktober 2006 | in Marokko | Reageer

Gevangenis MarokkoDe Marokkaanse koning Mohamed VI heeft naar aanleiding van het einde van de ramadan zeker honderden gedetineerden op vrije voeten gesteld. De koning verleende 617 gevangenen amnestie, meldde het ministerie van Justitie dinsdag.

Ook de Algerijnse president Abdelaziz Bouteflika gaf toestemming voor de vrijlating van een onbekend aantal tot levenslang veroordeelden. Zijn gebaar is tevens bedoeld ter herinnering aan de Algerijnse onafhankelijkheidsoorlog tegen Frankrijk, die op 1 november 1954 begon.

Plaats je reactie