MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Cat Stevens keert terug op podium

02 november 2006 | in Geloof, Muziek | 2 Reacties

Ysuf IslamDe zanger Yusuf Islam, die vroeger Cat stevens heette, heeft zijn comeback geplant op het concert dat gegeven wordt ter ere van de winnaars van de Nobelprijs voor de Vrede. De 56-jarige muzikant, die zijn naam veranderde nadat hij zich tot de islam bekeerde, is een van de artiesten die op 11 december optreedt tijdens het concert dat gepresenteerd wordt door actrices Sharon Stone en Anjelica Huston, aldus hln.be.

Het traditionele Nobelprijs voor de Vrede-concert vindt plaats in Oslo. De prijs wordt dit jaar toegekend aan Muhammad Yunus uit Bangladesh en de Grameen Bank voor het concept van het “microkrediet”, het verschaffen van kleine leningen aan arme ondernemers.

Er zijn 2 reacties

 1. mhamed
  03 november 2006 om 06:17 uur.

  mooi zo .

 2. Ayman
  08 november 2006 om 04:37 uur.

  Een moslim gaat niet naar het podium met zijn gitaar.(met zo een Sunni-baard)
  Moge Allah hem vergeven.

Plaats je reactie