MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Marokkaan alsnog veroordeeld voor aanslag

17 november 2006 | in Maatschappij, Overheid | Reageer

Mounir el-MotassadeqDe 32-jarige Marokkaan Mounir el-Motassadeq wordt alsnog veroordeeld voor de aanslagen van 11 september 2001. Het Duitse Hooggerechtshof in Karlsruhe bepaalde gisteren dat Mounir el-Motassadeq toch medeplichtig is schrijft Elsevier.

El-Motassadeq kreeg in augustus 2005 al zeven jaar gevangenisstraf opgelegd wegens lidmaatschap aan een terroristische organisatie. Daar is nu moord bijgekomen. Door de beslissing van het Hooggerechtshof moet El-Motassadeq terug naar de rechtbank van Hamburg. In afwachting van het hoger beroep was hij in februari vervroegd vrijgelaten uit de gevangenis.

Plaats je reactie