MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

El Haddaoui Afrikaanse voetballer v/d eeuw

22 november 2006 | in Sport | 8 Reacties

Mustapha El HaddaouiDe internationale spelersvakbond FifPro heeft de Marokkaanse ex-middenvelder Mustapha El Haddaoui uitgeroepen tot Afrikaanse voetballer van de eeuw. Hij speelde in zijn loopbaan vooral in Frankrijk voor onder anderen OGC Nice, RC Lens en Saint-Etienne.

Samuel Eto’o werd uitgeroepen tot beste Afrikaanse voetballer van 2006. De Kameroener sprak bij het ontvangen van de prijs op het congres van de Afrikaanse spelersvakbond UAF van ‘een grote eer.’

Er zijn 8 reacties

 1. Mo
  22 november 2006 om 02:37 uur.

  Leuk voor hem,, ook al ken ik hem niet

 2. shemharosh
  22 november 2006 om 03:04 uur.

  een beetje te laat denk ik….vroeger kocht een shirtje en heb er nr 7 er op getekent de nr van El haddaoui tuurlijk een prachtige kapsel en een magistrale rechter poot

 3. trab
  22 november 2006 om 11:30 uur.

  Ik snap niet wat die Shempot alias Shemharosh op forums loopt te apen. Hij doet altijd alsof hij geinteresseerd in alles wat Marokkaans is. Maar het liefst maakt hij ze zwart en daarbij ook nog moslims in het bijzonder!!!!!!

 4. shemharosh
  23 november 2006 om 02:18 uur.

  hahhahah….ik ben een berber uit de bergen vriend en heb er met mijn blote voeten gevoetbalt op rotsen in de brandende zon…snap je!!!! ik ben geen neppe mayonaisse mocro als velen hier….en Elhadaoui die maakte deel uit van de mooie elftal met spelers als Edoulmmi en Elbaiaz,Ezzaki,Boudrbala,Lemris,Temmomi,Elbouihiawi,Khairi,Moustapha Miri,Khalifa en de grappige Krimmo en Hsina onder de trainer Elmahdi Faria de mocro braziliaan….dit hebben velen zoals jij niet meegerkegen tuurlijk

 5. Badr
  23 november 2006 om 07:58 uur.

  Salam Allemaal,

  Hij was een hele goede voetballer, een van de beste Marokkaanse middenvelders ooit.

  Ik vind het heel erg prachtig voor hem en alle Marokkanen. Ik ben zeer trots op hem en niet alleen omdat ik een Rajawi ben.

  Alaikoum assalam

 6. Ismail
  24 november 2006 om 09:12 uur.

  Prachtig voor het Marokkaanse voetbal……was een goede voetballer….

 7. Rebatti
  24 november 2006 om 04:38 uur.

  Voor mij is en blijft Timoumi de beste speler ooit ik heb weinig spelers vanuit een corner zien scoren, en Dolmi dat Is de beste Goochelaar een man die met een beweging 2, 3 spelers naar tribune stuurde een wedstrijd kon beslissen maar ja dat hoort allemaal tot het verleden laat we hopen dat er weer een nieuwe generatie komt die onze harten weer sneller doet kloppen

 8. aziz
  25 november 2006 om 04:32 uur.

  Het zou echt practig zijn voor hem om die prijs te krijgen en toch hij verdient dat. want hij heeft bij 2 wk’s gespeelt van ’86,’94.

Plaats je reactie