MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Marokkaanse ‘spion bij al-Qaida’ liegt

24 november 2006 | in Maatschappij | 2 Reacties

al-Qaida.jpgDe Brusselse Marokkaan, Youssef El-Majda, die afgelopen week overal ter wereld in de media kwam als ‘spion bij al-Qaida’ vertelt niet het ware verhaal, dat schrijft Het Laatste Nieuws. De Marokkaan noemt zich nu Omar Nasiri en is een beruchte moslimterrorist die in België al tweemaal veroordeeld werd.

Zijn verhaal zou vol onwaarheden zitten. Zo zat hij in 1995 in een Belgische gevangenis, en niet in een Afghaans trainingskamp, aldus metrotime.

Er zijn 2 reacties

  1. samadie
    24 november 2006 om 01:37 uur.

    ik zei het togg

  2. Saida
    24 november 2006 om 11:12 uur.

    Goh en hoe lang duurde het voordat de leugens van AHA boven water kwamen?

Plaats je reactie