MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Wilders: Chinezen welkom, Marokkanen niet

25 november 2006 | in Politiek | 57 Reacties

Geert Wilders en z'n ijsjeGeert Wilders van de Partij voor de Vrijheid (PVV) zegt dat Chinezen welkom zijn in Nederland. In tegenstelling tot moslims uit Marokko en Turkije. Dat staat zaterdag in een interview met hem in De Telegraaf. Volgens Wilders doen Chinezen het uitstekend in Nederland. Hij heeft er zelfs één op zijn kandidatenlijst staan.

Wilders won afgelopen woensdag negen zetels bij de Tweede Kamerverkiezingen. Hij wil met zijn partij aan einde maken aan de ‘groeiende islamisering in Nederland’. Volgens hem komen er veel te veel moslims naar Nederland aldus Nieuws.NL.

Er zijn 57 reacties

 1. hasan sas
  25 november 2006 om 01:43 uur.

  hahahaha wilders is moeilijk, haal de chinezen maara kunnen zij je vuile troep hier in nederland opruimen.

 2. Henk -Rotterdam
  25 november 2006 om 02:36 uur.

  “Hij heeft er zelfs een chinees op zijn lijst staan”.
  Wat een arrogantie heeft dat bekrompen stuk onbebul,verzamelt hij ze soms?
  Is het een hobby van hem om mensen te kwetsen en te blijven beledigen?
  De volgelingen van Jezus waren christenen,maar wat zijn de volgelingen van Wilders?
  Wie het weet mag het zeggen.

 3. tommy
  25 november 2006 om 02:43 uur.

  …Hij wil met zijn partij aan einde maken aan de ‘groeiende islamisering in Nederland’.

  dat wilt hij ook! maar hij heeft daar verschillende reden voor! we hebben nu al een probleempje met de jeugd. dan er nog meer bij gaan halen word het probleempje alleen maar groter.

  eerst grens dicht ,dan als op een rijtje zetten hier in nederland op het probleempje op te lossen.

  klinkt logisch toch, is niks anti islam. daarnaast is hij ook anti islam.

  over die Polen! geertje vind ook eerst eigen volk, dat zijn dus ook de kut marokkaantjes..etc eerst aan het werk. dan pas de Polen.

 4. 100% ARABICA
  25 november 2006 om 02:59 uur.

  Wat ik niet begrijp en kan verkroppen, is dat dit pure racisme is! Geert Wilders discrimineert openlijk en niemand die hem gerechtelijk aanklaagd! Artikel 1 van de Grondwet wordt continu geschonden en niemand die er om maalt.
  Stigmatisering, islambashing, xenofobie, angst zaaien, tweedracht veroorzaken etc.. Allemaal onder het mom van vrijheid van meningsuiting, walgelijk! Waar zijn nu die Moslim prominenten? Waarom maken zij nu géén geluid? Als ik de centen zo hebben, dan zou ik Geert Wilders voor de rechtbank slepen om zijn discriminenerde en racistische uitingen naar 1 miljoen Moslims en in het bijzonder Marokkanen tot verantwoording te roepen en te laten veroordelen. Ik zou net zolang doorgaan met procederen dat zelfs zijn kleinkinderen een advocaat nodig hebben!!! Zolang niemand jurdische stappen zet, zullen wij Moslims en Marokkanen in het bijzonder de ‘klappen’ krijgen en beschouwd worden als tweederangs burgers en het ergste is we kijken ernaar en staan erbij! We leven in een democratie, laten we dan ook gebruik maken van de instrumenten die het ons biedt: verdediging van Artikel 1 van de Grondwet en laten we de TSUNAMI VAN DISCRIMINATIE, XENOFOBIE EN RACISME KEREN!

  “Domheid en traagheid, hoogmoed en haat doen de samenleving wankelen.”

 5. 100% ARABICA
  25 november 2006 om 03:15 uur.

  Nog wat toevoegingen:

  Artikel 1 van de Nederlandse grondwet, luidt: “Allen die zich in Nederland bevinden, worden in gelijke gevallen gelijk behandeld. Discriminatie wegens godsdienst, levensovertuiging, politieke gezindheid, ras, geslacht of op welke grond dan ook, is niet toegestaan”.

  De strafrechtelijke definitie van discriminatie wordt gegeven in artikel 90quater van het Wetboek van Strafrecht: “Onder discriminatie of discrimineren wordt verstaan elke vorm van onderscheid, elke uitsluiting, beperking of voorkeur, die ten doel heeft of ten gevolge kan hebben dat de erkenning, het genot of de uitoefening op voet van gelijkheid van de rechten van de mens en de fundamentele vrijheden op politiek, economisch, sociaal of cultureel terrein of op andere terreinen van het maatschappelijk leven, wordt teniet gedaan of aangetast”.

  Nu alleen nog de centen!!!

 6. brownie
  25 november 2006 om 03:34 uur.

  dat is omdat hij niet weet dat er ook Chinese moslims bestaan 😉
  waarom nemen de Moslims in Nederland geen gerechtelijke stappen tegen deze heerschap ? dit is toch een racistische uitlating

 7. aziz
  25 november 2006 om 04:28 uur.

  Wilders zouw eigenlijke de niewe Hitler van het land!!!!!!!

 8. rif
  25 november 2006 om 04:44 uur.

  elke dag die racisme word je tog helemaal gek van
  ze noemen ons terorristen omdat dr mensen bij zijn die irak te hulp schiete….ja en ?? wie is die oorlog begonne ?? ze vinden palestina maar nix met arabieren en vinde ons daar ook terroristen?? niemand wou joden in hun land hebben na de 2de wereldoorlog schuif maar daarheen tog ??
  en dan nu nog elke dag politieke racistische opmerkingen…
  wilders zal branden in de hel..

 9. tommy
  25 november 2006 om 06:29 uur.

  geertje is niet tegen islam, maar tegen islamisering van nederland.

 10. tommy
  25 november 2006 om 06:46 uur.

  … zullen wij Moslims en Marokkanen in het bijzonder de ‘klappen’ krijgen en beschouwd worden als tweederangs burgers.

  en hoe komt dat! ligt dat aan jullie of aan de anderen.

  waarom ondervindt die hongkong chinees geen discriminatie ,en de marokkaantjes wel.,dus aan wie ligt het.

  altijd die anderen de schuld geven, eerst naar je zelf kijken.

 11. Joachim Jodel
  25 november 2006 om 07:18 uur.

  De reden is dat je van cous-cous nogal eens aan de slingerschijt raakt .
  (slingerschijt = racekak)

 12. karima
  25 november 2006 om 09:08 uur.

  Tja, wat dat betreft heb je 100% gelijk Arabica, Wilders is openlijk aan het discrimineren en NIEMAND die hem aan klaagt………dit is te erg voor woorden…
  Moest eigenlijk wel lachen toen ik jou bericht las dat Wilders Chinezen wel verwelkomt hier in Nederland: meneer Wilders is geloof ik niet op de hoogte dat er meer dan 20 miljoen moslims wonen in China hahahaha.
  Maar ik geloof heilig in karma, hij komt zichzelf wel tegen.

  groet Karima

 13. Johan
  25 november 2006 om 09:33 uur.

  Marokkanen maken zich in grote mate schuldig aan walgelijke vormen van criminaliteit (groepsverkrachtingen, beroven van bejaarde vrouwen), overlast, discriminatie en racisme ten aanzien van Joden, als de heer Wilders namens veel Nederlanders zegt dat meer Marokkanen niet welkom zijn is dat kennelijk een schandaal. Marokkanen hebben zich zelf onmogelijk gemaakt in Nederland en er is nog maar één oplossing:

  ALLE MAROKKANEN OPZOUTEN NAAR MAROKKO!!

 14. marokkaanen altijd en overal~!!!
  25 november 2006 om 09:59 uur.

  ewa deze zebbii gaat egt te ver ik zweer het somige mensen vraagen om een kogeltje maar mensen hou je maar rustig ! want dat doe ik ook !zebbi lagor laterss

 15. samadie
  25 november 2006 om 10:19 uur.

  hey tommy jij hebt zo te zien ook op geertje gestemd. en je had het net over de jeugd.
  vergeet jij soms dat de gewoon autochtone jeugd ook al zwaar naar de klote is, of ben jij net als geertjes, als we maar lang genoeg over anderen zeuren vergeten we onze eigen problemen.
  en over de chinezen, in China, heb je ook veel moslims dat is een.
  en chinezen zijn welkom, heb ik nieuws voor jou een geertje er zijn genoeg chinezen, maar je hoort niets over hun, omdat zij niet meedoen aan de maatschappij. zitten in een restaurant met dubbelmuur.
  of zijn in holland casino de staatskas aan het spekken, daarom zijn ze welkom, chinezen zijn de meeste niet geïntegreerde allochtonen.
  hoeveel chinezen zijn er wethouder of ooit in de kamer gekomen, vergelijk dat eens met moslims: Marokkanen, en turken dan praten we verder.
  soms is het goed, om niet alleen het AD en de telegraaf te gaan lezen, maar ook een kijkje te nemen ops traat. in het land hogescholen, bedrijven. iets wat jij een geertje niet zo vaak doen.

  Dan praten we verder

 16. Rolf Peters
  25 november 2006 om 11:16 uur.

  Marokkanen hechten kennelijk alleen waarde aan díe wetten die hén goed uitkomen.

 17. Vedat
  25 november 2006 om 11:25 uur.

  Noem je dag maar goed als Wilders 9 zetels heeft weten te bemachtigen. Wat ik mij wel afvraag is, hoe jij weet, dat alleen autochtone Nederlanders op de partij van Wilders hebben gestemd.

 18. bobo
  26 november 2006 om 12:27 uur.

  Wilders gebruikt die terem verdeel heers meer angst meer macht maar nederlands bevolking is niet zo dom zo als hij denkt binnen een jaar is ie kapot

 19. TOMMY
  26 november 2006 om 12:46 uur.

  iK SNAP HET NIET JONGENS, IK ZEG MAAR WAT, IK MOET BETER MIJN BEK DICHT HOUDEN,

 20. peter
  26 november 2006 om 12:47 uur.

  Wat is Nederland toch een raar land geworden. Zie Indonesie daar heerst een eenheid ondanks de grote verschillen en ik zal het uitleggen: De Nederlanders moeten zelf meer in de spiegel kijken en hun irritante houding flink bijstellen. Het zijn vaak van die arrogante huichelaars die anderen denigreren!

  ZEDEN EN GEBRUIKEN
  ———————————–
  De Indonesische bevolking is in het algemeen uiterst vriendelijk en behulpzaam.

  De Indonesische levenswijze echter verschilt totaal van de Nederlandse.
  De gegeven service is meestal minder efficiënt dan u wellicht gewend bent, maar altijd vriendelijk. Mocht u eens lang op iets moeten wachten, vergeet dan niet dat in Indonesië de tijd rekbaar is. Men noemt dit dan ook jam karet ( jam = tijd ;karet = rubber/elastiek).
  Als u zich positief en flexibel opstelt en zich verplaatst in de cultuur, zult u zich hieraan niet meer ergeren.

  ISLAMITISCH
  ——————-
  Houdt u er rekening mee, dat Indonesië een overwegend Islamitisch land is. Vijf keer per dag worden de Islamieten via microfoons tot gebed opgeroepen. Hiermee begint men al vroeg in de ochtend. Op Bali heeft u daar geen last van.

  Buiten de vakantie-oorden kunt u zich beter niet in korte broek vertonen. Dames houden hun schouders zoveel mogelijk bedekt. Het zal u opvallen dat Indonesische mannen en vrouwen wanneer zij “uitgaan” daar ook naar gekleed zijn. Men kan beter iets te formeel dan onverzorgd gekleed gaan.

  INDONESIE DULT TERECHT GEEN KRITIEK VAN DE ARROGANTE WESTERLINGEN!
  ———————————————————————————————–
  Een Indonesiër zal zelden tegenover vreemdelingen zijn ongenoegen of verwondering laten blijken. Dit zou voor de vreemdeling gezichtsverlies betekenen en dit is iets waar de Indonesiër niet van houdt. Daarom verdragen zij ook geen kritiek op hun land of cultuur en het “opgeheven vingertje” kan men al helemaal niet waarderen. En zeker niet van de arrogante Hollandse huichelaars!

  RAMADAN:
  —————
  Tijdens de vastentijd (Ramadan) is het de Moslim verboden van zonsopgang tot zonsopgang te eten, drinken of te roken. Houdt u daar rekening mee als u te gast bent bij Moslims. Vanzelfsprekend neemt u geen alcoholische drank als geschenk voor ze mee. Het einde van de vastentijd wordt ingeluid door Idul Fitri, een feest dat twee dagen duurt. Twee voor en twee weken na deze periode kunt u beter geen gebruik maken van het openbaar vervoer. Er vinden dan complete volksverhuizingen plaats.

  TOON FATSOEN EN BEGRIP:
  ——————————————
  En zo gaan de mensen met elkaar om fatsoen en elkaar in de waarden laten inplaats van altijd weer een grote bek te hebben over anderen zonder dat je totaal geen kennis draagt over de Islaam. Dus Kaaskoppen! Bek dicht als je het allemaal niet weet! Kijk naar jezelf en oordeel niet zo over een ander. En zeker niet als je geen kennis draagt over de Islam cultuur en gewoonten binnen de Islamitsiche landen.

 21. Saida
  26 november 2006 om 10:50 uur.

  Zijn populariteit te danken aan de domheid en onwetendheid van autochtonen.
  Hoe crimineel en lastig Marokkanen ook zijn het zijn koorknapen vergeleken bij de Chinezen. Marokkanen komen niet eens voor in de top10 van de grootste criminelen.
  Chinezen hebben maffia’s, mensenhandel. Kortom de grote vissen. Er is ook een grote groep verbannelingen die zichzelf onderhoudt door Chinese horecas af te persen. Maar omdat ze geen verkering hebben met hun dochters hebben ze er geen last van.

 22. Mustafa Elghalid
  26 november 2006 om 01:32 uur.

  Mensen zullen wij eens een inhoudelijke discussie houden over de standpunten van Geert Wilders. Ik kan me namelijk een beetje vinden in de standpunten van Geert Wilders. Ik vind dat hij een paar domme uitspraken heeft gedaan in de media waardoor de indruk is ontstaan dat hij tegen buitenlanders is. Ik daag moslims uit om eens zonder voordelen met hem een discussie te beginnen zonder hem van te voren te beschuldigen van islamfobie of racisme. De reacties die ik hier lees vind ik allemaal inhoudloos

 23. Henk-Rotterdam
  26 november 2006 om 06:37 uur.

  Meneer AH had in 1933 ook wel een aantal goede ideeen,(snelwegen,kinderbijslag,luchtvaartontwikkeling etc) maar de rest van zijn opvattingen stortte de wereld en uiteraard ook Nederland in diepe ellende.
  Ik zou met deze ” huidge meneer” geen enkele discussie willen aangaan omdat zijn opvattingen dusdaning discriminerend/onderdrukkend zijn dat er geen enkele dialoog met hem mogeljk is.
  En dat is bij vele in zijn omgeving in Den Haag bekend,hij geeft zijn mensen inspraak zolang ze maar doen wat “hij” zegt.
  Er isnu al geen ruimte voor afwijkende opvattingen van zijn partijleden
  Het zal hem vergaan net als de LPF en hij zal weer van het politieke toneel verdwijnen.

 24. crazy berber
  26 november 2006 om 07:50 uur.

  kk wilders heb niks te zeggen man met drollen hoofd tazzzzzzzzz hij durft niet opm straat te lopen mn .

 25. hassanhasson
  26 november 2006 om 07:59 uur.

  De volgelingen van Wildernis zijn de wildkampeerders. zelfs de duivel staat schutterig tegen dat soort schorremorrie.
  het zijn uitwerpsels van de democratie, en zij horen in de riolering en niet in de keuken om voor ons als burgers van dit land een etentje te serveren.
  Wilders is een smerig Racist, fascist, een bange nsb’er = Horro.

 26. Saida
  26 november 2006 om 10:07 uur.

  @Mustafa Elghalid

  Inhoudloos. Je vertelt zelf niks en dan kom je vertellen over inhoud.
  Wat vind jij dan goed aan Wilders?

 27. Peer
  27 november 2006 om 03:20 uur.

  Het enige wat jullie Marokkanen doen is schelden en schelden,en maar strooien met de woorden discriminatie en racisme.Hoort wie dat het hardst roepen en met wat voor bewoordingen.Het geeft alleen maar aan dat de PVV met hun stellingen gelijk hebben en alleen maar zullen blijven groeien.
  Straatterreur heeft niets met de Islam of het moslim zijn te maken ,waar vooral de Marokkaanse gemeenschap zorgen voor zovelen onbeschofte, arrogante reacties.Je zou ook eens na kunnen denken waarom zoveel mensen op de PVV hebben gestemd.Alles wat met de Marrokkaanse jeugd verkeerd gaat leggen jullie altijd zo makkelijk terug naar de Nederlandse samenleving en misbruiken de Grondwet zo makkelijk naar eigen invulling.Andere moslim gemeenschappen veroorzaken weinig of geen problemen en zijn één.Neem eens een voorbeeld aan de Turkse gemeenschap of de Molukse gemeenschap,geen gezeik van onbeschoft jeugdstraattereur, geen discriminatie van minderheidsgroepen zoals joden en homosexuelen,geen gezeik van het niet schudden van handen en het dragen van hoofddoekjes.Radicalisering is voornamenlijk te vinden bij Marokkanen.
  En je kunt schelden wat je wil op de persoon Wilders of de partij, wat duidelijk een teken is van ’n grote mond met geen inhoud, maar eens zal het recht zegevieren,het recht van alle inwoners om één te zijn onder de paraplui van bescherming door de Nederlandse grondwet .De Nederlandse gemeenschap, de Turkse gemeenschap, de Antilliaanse gemeenschap, de Molukse gemeenschap,de Surinaamse gemeenschap en zelfs de Marokkaanse gemeenschap zullen allen integreren onder de noemer NEDERLAND!En wie zich blijft radicaliseren en zich meer Marokkaans wil voelen en gedragen dan de Marokkanen in Marokko moet echt gaan nadenken om te verkassen.In naam van Allah.Vrede zij met Allah en met alle goedwillende Marokkanen!

 28. Arradi
  27 november 2006 om 03:26 uur.

  Wilders heeft verkiezingen koorts, hij heeft blijkbaar niet genoeg van om in beeld te komen als de leider van de fascisten in Nederland.
  Deze halve gare racist wil maar een ding, hij wil al te graag gezien worden als de Winter (lijsttrekker Vlaams Belang in Vlaanderen België).

  Bij zijn vertoning na het uitslagendebat met de andere lijstrekker was hij er alleen op uit om genegeert te worden, zodat hij zielig er uit kan komen bij zijn achterban en de Nederlandse bevolking met mededeling zie je nou ze hebben een mond vol met tanden over normen en waarden maar ze luisteren niet naar het volk, ze willen mij niet betrekken bij de coalitie onderhandelingen en dat is de methode die Vlaams Belang zo groot heeft gemaakt in Vlaanderen.

  En nu hij ziet dat er grote obstakels zullen ontstaan bij de regeringsvorming denkt hij alleen aan een ding en dat is nieuwe verkiezingen en daarom probeert hij als eerste zijn standpunten naar voren aan te verkondigen met de slogan multiculturele samenleving is op een mislukking en Marokkanen zijn ongeschoold en het zijn allemaal boeren uit de Rifgebergte en vijftig procent van de Marokkaanse jeugd heeft geen respect voor onze democratie en halt toe te roepen aan de islamsering van Nederland.

  Uit veel reacties lees ik we moeten hem aanklagen voor discriminerende uitlatingen, foute boel zo ik wel zeggen, voor zo iemand moet je geen aandacht schenken en de laatste jaren is er een front ontstaan tegen de moslims, zie alleen de laatste rechtelijke uitspraak die de Islamitische partij aanspande tegen Pastors, de rechter oordeelde anders Pastors mag ons vergelijken met de nazi es en hij mag zijn radiospotje gewoon uitzenden, dus waar hebben we het er over om Wilders aan te klagen. Wij hebben geen baat bij om hem aan te klagen omdat we hem gratis publiciteit en reclame bezorgen.

  Als ik de reacties lees van Wilders aanhang op de site van de Telegraaf, dan schrik ik er wel van en dan vraag ik me af waarom de Telegraaf niet wordt vervolgd, voor artikel een van de grondwet waarin discrimenatie strafbaar wordt gesteld bij het aanzetten tot haat jegens bevolkingsgroepen of noemen ze dat meningsuiting.

 29. tommy
  27 november 2006 om 08:34 uur.

  kom nauw. wilders heeft telkens uitgelegd wat zijn standpunten zijn en de verschillende reden die hij daarvoor geeft. je moet vaker zijn website lezen.

 30. JOHAN
  27 november 2006 om 10:05 uur.

  Beste mensen, sorry voor mijn uitspraak, ik had het niet zo bedoeld, ik besef dat niet alle marokkanen slecht zijn,

 31. mhamed
  27 november 2006 om 12:40 uur.

  tommy als jij ballen hebt samen met die graaaaa wilders mag je het opelijk op straat zeggen en durf op straat te lopen.
  we zullen zien wie de laatste adem heeft. geloof me niet jij TOMMY en ook niet die GRAAA WILDERS.
  jullie gaan heel ver en wij moeten ook verder dan jullie zijn.

 32. Johan
  27 november 2006 om 05:02 uur.

  Vooruitlopend op de installatie van een links kabinet heeft de Haagse politie het initiatief genomen om vijfentwintig agenten drie weken naar Marokko te sturen.
  Na een dergelijk verdiepen in de Marokkaanse cultuur zullen ze namelijk veel beter in staat zijn om met Marokkaanse probleemjongeren om te gaan.
  Deze Marokkaanse probleemjongeren dwepen met de Marokkaanse cultuur en zijn diep onder de indruk als ze worden toegesproken door een agent die ervan blijk geeft zelf in Marokko te zijn geweest. Zo’n agent durven ze natuurlijk nooit tegen te spreken!

  De vraag drong zich op of de Haagse politie een afvaardiging stuurt naar alle landen waarvan inwoners tegenwoordig in Den Haag wonen. Kennelijk is dat niet het geval.

  Waarom dan wel naar Marokko en niet naar andere landen? Hebben deze Marokkaanse probleemjongeren zo’n ingewikkelde gebruiksaanwijzing dat men naar het land van herkomst moet zijn geweest om deze enigszins te doorgronden?

  Alle linkse politieke partijen schreeuw(d)en om het hardst dat het socialer moest en dat er minder bezuinigd moest worden op de uitgaven voor de sociaal zwakkeren. Men verwees en verwijst naar schrijnende armoe, de voedselbanken, de situatie in verpleeghuizen enzovoorts enzovoorts.

  Desondanks is er kennelijk geld zat om te blijven investeren in de Marokkaanse gemeenschap. Een paar jaar geleden gingen er werknemers van het Rotterdamse Riagg mee op vakantie naar Marokko voor het geval Marokkanen tijdens hun vakantie behoefte zouden hebben aan geestelijke zorg.

  De Marokkaanse gemeenschap is al decennia lang een grote kostenpost voor de Nederlandse belastingbetaler en wordt al decennia lang gepamperd. Ondanks dit pamperen zijn veel Marokkanen buitengewoon vijandig ten aanzien van de Nederlandse rechtsstaat waar ze wel volop van profiteren, maken zij zich op grote schaal schuldig aan het beroven van bejaarde dames, groepsverkrachtingen van meisjes van twaalf, etc.

  Waarom worden Marokkanen zo gepamperd? Heeft Nederland soms een ereschuld aan Marokko op grond van een koloniaal verleden? Volgens mij was Marokko een Franse kolonie en geen Nederlandse. Marokkanen zijn hierheen gehaald, zo wordt vaak geroepen. Nou, en? Soms worden buitenlandse werknemers naar Zwitserland gehaald en die worden na afloop van hun arbeidscontract verzocht het land te verlaten. Is dat erg? Nee, natuurlijk niet.

  Ik beschouw het op deze manier van verspillen van geld bijzonder misplaatst in een periode dat er bij bepaalde groepen inderdaad sprake is van armoede.
  Ik hoop dat dit soort verspillingen door de politiek een ferm halt zal worden toegeroepen.

 33. Een Trotse Moslima
  27 november 2006 om 10:20 uur.

  Blijkbaar groeit de Islam zo sterk dat Wildertje er bang voor wordt 🙂

 34. Toth
  28 november 2006 om 07:46 uur.

  Wat een bezopen onzin dat je daar verkoopt Johan. De Haagse politie zou vanwege de door hen verwachtte linkse versofting naar Marokko gaan omdat ze zich populair willen maken bij Marokkaanse criminelen. Maar da’s nog niet belachelijk genoeg. Johan probeert de lachers op zijn hand te krijgen door te zeggen dat deze geldverspilling door de linkse kerkkorps van de Haagse politie ook hypocriet is want de onverantwoorde verweking zorgt voor meer mensen bij de voedselbanken, toename van de schrijnende armoe en indien mogelijk zonder massale sterfte een verdere verergering van de situatie in verpleegthuizen.

  Het Riagg daarentegen was kennelijk in de veronderstelling dat er al een links kabinet in Den Haag zetelde, waardoor men het veilig achtte geld te verkwanselen aan Marokkanen. Want alle die linkse softies wil geld geven aan Marokkanen, niet aan Chinezen, alleen aan Marokkanen en het liefst ook nog aan de allerergste Marokkanen: die lijst wordt opgevraagd bij Wilders en die krijgt hem weer van de Haagse politie schijnt het. Geert Dubya. dreigde laatst nog de lijst niet langer af te staan, maar toen heeft de Haagse politie gezegd dat ze dan de hele landelijke korps naar Marokko zouden sturen, ook degene die nog in New York zaten voor de bestudering waarom zero tolerance niet werkt. Daarna kregen ze een extra lange versie.

  Ik heb een advies voor Johan. Ga gepast werk zoeken en ga wat doen wat met je leven, want je verteert in je eigen gal en wordt zo een beetje een langweilige zeurdert.

 35. abdel
  28 november 2006 om 10:38 uur.

  selam

  hallo moslims en moslima’s waarom maken jullie je druk om wilders of wie dan ook !
  wil je worden zoals de ander , telkens je maar bezig houden met wat hij doet , eet , werkt , welke auto hij rijdt ?
  hebben jullie niet door dat men geen leven heeft , maar doorzaaid is van haat en jalousie ?
  hebben jullie niet door hoeveel joden door hen veraadden zijn , aan de duitsers alleen maar voor 6 gulden .per stuk, en het waren niet eens moslims.
  hebben jullie niet door dat misdaad anoniem zo’n succes is omdat men van verraaden houdt.

  maak je druk om je cultuur , om je geloof , maak je druk waarom wij marokkanen tegen elkaar zijn , waarom een noordeling een zuideling uit marocco niet mag en andersom.
  waarom wij materialistisch zijn , waarom wij niet een eenheid vormen dagelijks , maar schijnheilig elkaar begroeten in de ramaddan tijd alleen maar als een soort verplichting.

  volgens mij probeer ik me in te zetten voor een volk dat het niet eens waardt is om aandacht aan te schenken.

 36. hassanhasson
  28 november 2006 om 12:29 uur.

  Toth,mee eens!

 37. Peter
  28 november 2006 om 12:35 uur.

  Wat Wilders wil of waar hij voor staat kun je over redetwisten maar het aantal taalfouten op dit forum is werkelijk stuitend !

 38. mohamed
  28 november 2006 om 03:54 uur.

  beste mensen laat die man zeggen wat hij wil wij moeten ons niet druk maken hij bereikt toch niks met wat hij zegt je kan wel de grenzen sluiten voor moslims maar? er worden hier ook moslims geboren dus hij kan helemaal niks doen om ons kleiner te maken wij worden alleen groter en daar moeten die hollanders maar mee leven zeg ik

 39. kano
  28 november 2006 om 05:11 uur.

  Om wilders uit het parlement weg te vegen, moeten wij moslims vooral marokkanen een goede voorbeeld geven in deze samenleving wij moeten onszelf aan de regels van de islam houden,

 40. marokkaanen altijd en overal~!!!
  28 november 2006 om 07:08 uur.

  kijk wat ie zegt die bezem !!tzz gah me niet meer druk maken anders gah ik raare dingen doen a shabiii safii thalla iedereen!!

 41. Said
  28 november 2006 om 09:16 uur.

  Jongens….het ontstaan van Wilders(mentaliteit) is een logische reactie op het gedrag dat wij Marokkanen in het bijzonder al jaren vertonen. De cijfers bevestigen helaas dat wij ver achter lopen in vele opzichten. Wij schuilen vaak achter discriminatie en we blijven maar zielig doen. Hopelijk worden wij een dag wakker… als wij onze houding veranderen en ons fatsoenlijk aan de speelregens houden zoals deze gelden in dit land, komt er zeker een einde aan Wilders(mentaliteit). Je zult dan merken dat wij dan wel welkom zijn.
  Trouwens wat Wilders zegt, wordt dagelijks in de huiskamers gezegd…..

 42. momo
  28 november 2006 om 10:03 uur.

  Peter
  Wat Wilders wil of waar hij voor staat kun je over redetwisten maar het aantal taalfouten op dit forum is werkelijk stuitend !

  Beste Peter de door jou geformuleerde zin is in grammaticaal opzicht ook niet wat je noemt foutloos.Hint: het woord redetwisten dient in de door jouw geformuleerde zin in combinatie met een ander woord gebruikt te worden. En dan formuleer ik de hint nog simpel. En er is een wezenlijk verschil tussen TAALfouten en SPELLINGfouten, jij biegrijpen minier mischien jij moeten teroeg naar schoool.

 43. Toth
  29 november 2006 om 07:30 uur.

  Nou, Jo, jou op je nummer zetten bijvoorbeeld. Maar ook schrijven, acteren, dansen, zingen, musiceren, filosoferen, auto’s monteren, appels en peren vergelijken, waterpassen ijken, tegen de wind in zeiken, kasten timmeren, knakworsten inblikken, figuurzagen en research-afdelingen leiden, kabelbanen spannen, als kinderjuf fungeren, wegen aanleggen, als kapitein op een boot of in een vliegtuig en kilometers vreten als dè electronica en informatica expert bij het onderhouden van WKK’s van energiebedrijven bijvoorbeeld. Maar, daarbij moet ik eerlijkheidshalve ook de opmerking plaatsen dat Iraniers, Bulgaren en Argentijnen dat ook kunnen.

  Maar wat kan jij Jo, behalve thuis op de bank zitten je moeder lastig vallen bij het stofzuigen?

 44. aardbei
  02 december 2006 om 10:56 uur.

  ey man wilders heeft ook goede kanten want hij wil de criminaliteit hard anpakken en dat is heel hard nodig, want je hebt wel slechte buitenlanders ja maar je hebt ook van die nderlandse herrieschoppers, maar wilders is niet echt tegen buitenlanders die gozer is tegen de islam

 45. Toth
  03 december 2006 om 10:48 uur.

  Niemand wil criminaliteit, zelfs een dief wil niet dat er van hem wordt gestolen. Maar de dief en degene waarvan gestolen is, maken deel uit van dezelfde maatschappij, alsook de contra-dief. Het gaat er nu om, om een manier te vinden om ‘de’ criminaliteit te bestrijden, zonder de maatschappij als geheel te ontwrichten of vernietigen. Harde, lange en strenge straffen maken alleen gevangenissen vol en doen niet alleen de kwantiteit van voornamelijk kleine criminaliteit zelfs toenemen, maar verharden het ook. De hardere criminaliteit professionaliseert. Het is in grote lijnen een dialectisch proces.

  Een pedofiel schreeuwt om een verbod op burqa’s, vanwege de vrouwonvriendelijkheid uiteraard. Een astmatische pyromane wil alle coffeeshops dicht en een algeheel rookverbod. Een homofiele predikant wil sluiting van openbare afwerkplekken, in de onuitgesproken hoop dat hij dan van zijn verslaving afkomt, waarmee hij niet het kettingroken van hem bedoelt. Een coffeeshophouder, wiens zaakje voor de derde keer in vlammen opging wil herinvoering van de doodstraf, allereerst voor pyromanen: potentiele massamoordenaars noemt ie ze. En van hem moeten ook alle pedo’s worden gecastreerd. Al zijn klanten zijn het roerend met hem eens. Een van hen, de uitkeringstrekker Beun de H. vraagt zich hardop af of de over-buurman die hij ervan verdenkt hem erbij te hebben gelapt bij de sociale recherche er één is. “Klootzakken,” zegt een mede-bijstander, “Ali en Achmed rijden in een BMW en daar doen ze niets aan. Alleen een goudeerlijke vent die een keer een straatje legt bij een gehandicapte, die pakke ze an.” “Amien” roept het paffende gezelschap in koor, maar de eensgezindheid verzuipt in een Bob Marley re-mix. Plotseling draait de deur open: een gehandicapte neger komt een een kilo Maroc afleveren. “Hoera,” klinkt het precies op de beat.

  Ieder punt kan met voldoende geld en media in een zaak van het allergrootste belang worden veranderd alles wat maar enigszins als problematisch kan worden ervaren kan tot globale proporties worden opgeblazen en al het andere verdwijnt naar de achtergrond. De mediacratie brengt lui als Wilders voort. Het zijn parasieten die je dwingen tot een nauwgezettere hygiene en da’s hun functie.

 46. Andy
  07 januari 2007 om 06:55 uur.

  als er straks veel chinezen in NL rond lopen,

  wordt hij dan ook tegen “het chinesering” van nederland?

 47. Andy
  07 januari 2007 om 06:57 uur.

  Wilders ga is wat nuttigs doen….ga naar de kapper of zo..

 48. SOUSSY
  27 januari 2007 om 07:22 uur.

  hahaha praat die over taal fouten?? zeg dan niet Wilders maar DHR Wilders

  en trouwens geertje wilders mag altijd met mij in discusie als die wil/durft, ik maak hem af met mijn argumenten. hij wordt spontaan moslim en anders emigreert die wel met zijn allochtone vrouw. het is simpel zulke gasten pak je aan door hun argumenten af te zwakken en te overtuigen van jouw gelijk.

  1 ding voor die johannes paulus de smurf, check eens hoeveel van die zogenaamde “marokaanse criminelen” hier is geboren. wedje leggen dat het allemaal gaat om jongens/meisjes die hier geboren zijn en de nederlandse mentaliteit hebben. als ik in marokko een grote bek heb 5 straten verder op
  dan wordt ik gecorrigeerd. ( KINDERmishandeling) noemen jullie dat, ik durf er geld op te zetten dat ooh ik mag niet gokken. ik weet zeker dat het aantal 1e generatie marokanen weinig tot geen contact met justitie heeft. dus het zijn gewoon producten van de nederlandse samenleving

  I REST MY CASE

 49. Dushi
  24 december 2008 om 12:26 uur.

  hahaha genoeg chinese moslims in nederland hoor ;p ben der 1 van

 50. Dushi
  24 december 2008 om 12:31 uur.

  owjaa enne of de chinezen geert niet haten, wtf allochtonen nederlanders discrimineren allemaal chinezen en dan voelen de allochtonen opeens ook gediscrimineert k bedoel kijk rond je hoevaak worden chinezen gediscrimineert door allochtonen, k gaa vaak met mocros en turken om en moslims omdat k zelf moslim ben en CHINEES !! maare ik bedoel eerst vaak gediscrimineert door vrienden eigk meer voor grap maare nu doen ze dat nooit meer, ze hebben nou respect voor me maare als k verder rond kijk zie k nog steeds heel veel discriminatie bij chinezen en die hollanders ze denken chinezen zijn zwak kunnen geen nederlands zijn lelijk enz.
  wtf slaat dat op!

 51. ravinder
  24 december 2008 om 12:16 uur.

  ja hoor, dit artikel gaat over moslims en chinezen en ineens hebben we een chinese moslim als forummember…

 52. Henk el Makhloufi
  24 december 2008 om 02:02 uur.

  Even allemaal kijken bij inzending nr 20 van dit item.
  3 keer raden wie dat is!!!!!

 53. HENK EL MAKHLOUFI
  24 december 2008 om 07:48 uur.

  Dushi,
  En tot welke bevolkingsgroep behoren deChinese moslims dan,en uit welke gebieden van China komen zij ?

 54. hassanhasson
  24 december 2008 om 10:18 uur.

  Henk, inzending item 20 het is toch van de ene zonder naam!
  Oeigoer Chinezen ze zijn toevallig ook Islam aanhangers.
  Zou Gekker Geert dit geweten hebben..

 55. Henk el Makhloufi
  25 december 2008 om 10:55 uur.

  HassanHasson,
  IDD de Oeigoer zijn de betrokken groep.
  Op dit momnet wordt er voor 17 van hen onderdak gezocht in Europa omdat ze na een “vakantie van 5 jaar in het buitenverblijf van de VS op Cuba” niet meer kunnen terugkeren naar hun land China.
  Om reden dat men hen daar wil vervolgen wegens terrorisme,omdat ze deel zouden uit maken van de groepen die tijdens de Olympische spelen aanslagen zouden hebben gepland.
  Maar deze mensen zaten al 5 jaar op Cuba en worden nu losgelaten omdat ze niets tegen deze mensen hebben en volgens de VS niet meer gevaarlijk zijn.
  Maar de vervolging in China kennen we ook,gewoon een nekschot en het probleem is opgelost.
  De P hier genoemd is volgens mij dezelfde die thans een heel andere rol op zich heeft genomen en gewoon een dubbelrol heeft gespeeld,maar misschien kan de moderator uitkomst geven?
  Ik heb alleen maar het vermoeden,maar ik kan het mis hebben

 56. rachid
  19 november 2010 om 01:25 uur.

  ik vind dat jullie geen gelijk hebben want geertwilders is de groter aan het worden dan hitler met zijn rasistische opmerkingen over moslims ik zou hem een tip kunnen geven beter zijn grote mond houden voordat hij een x een aanslagkrijgt van de taliban en alkayda beter stil zijn dus m, v, g, rachid de marokaan hahahaha doei sukkels

 57. Hakima
  14 juli 2011 om 07:49 uur.

  Ik ben benieuwd naar de volgende verkiezingen. Heb zo’n idee dat PVV stemmers en met name allochtone PVV stemmers de PVV flink zullen laten vallen. Vooral uitspraken over de 3e generatie allochtone registratie.

Plaats je reactie