MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Najib Amhali krijgt prijs uit handen van Ali B

27 november 2006 | in Amusement | 3 Reacties

Najib AmhaliDe Marokkaanse Cabaretier Najib Amhali kreeg zondag in Antwerpen drie prijzen overhandigd van rapper Ali B, PSV’er Ibrahim Afellay en zijn moeder. Dat schrijft Nieuws.NL. Hij trad zondag twee keer op in de Antwerpese Elisabethzaal en kreeg de drie prijzen uitgereikt na afloop van de matineevoorstelling.

Amhali kreeg Gouden Discs voor de uitzonderlijke verkoop van zijn dvd’s ‘Most wanted’, ‘Veni vidi vici’ en ‘Freefight’. Van alle drie de schijfjes zijn meer dan vijftigduizend exemplaren verkocht.

Er zijn 3 reacties

 1. amazigh girl
  28 november 2006 om 10:40 uur.

  goedzo rffijnene

 2. bobo
  28 november 2006 om 03:43 uur.
 3. studente
  29 november 2006 om 03:12 uur.

  Ik vind Najib Amhali echt toppie!!!!!! Zo grappig haha

Plaats je reactie