MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Imam opgepakt voor werving strijders

30 november 2006 | in Marokko | 3 Reacties

al-Qaida.jpgDe Marokkaanse politie heeft een imam opgepakt die jongemannen zou hebben geworven voor de oorlog tegen de internationale troepenmacht in Irak. Dat heeft de krant Aujourd’hui Le Maroc woensdag bericht schrijft Novum.

Imam Abdelilah werd maandag gearresteerd in de noordelijke stad Tetouan. Twee jongemannen die de moskee van Abdelilah in de krottenwijk Mezouak bezochten, pleegden vorige maand zelfmoordaanslagen in Baqouba.

Nog eens vijf Marokkanen die de moskee aandeden hebben zich naar verluidt aangesloten bij het Iraakse verzet. Marokkaanse media berichtten dat CIA-agenten vorige week vanuit Bagdad naar Marokko zijn gekomen om te helpen bij het onderzoek.

Er zijn 3 reacties

 1. Saida
  30 november 2006 om 07:01 uur.

  Goh op welke manier gaat de CIA helpen bij het ‘onderzoek’?
  Is dat niet ijs aan de eskimos verkopen, Marokkanen vertellen hoe ze moeten martelen?

 2. studente
  01 december 2006 om 11:36 uur.

  Ik vraag me ook af hoe de CIA hierbij zal helpen..????
  Maar word er eerlijk gezegd wel bang van dat er ook zulke psycho’s in marokko rondlopen.. de gedachte alleen al! Meestal gaat het om gestoorden in het midden-oosten e.d. niet in marokko.. maar ach ja..

 3. mhamed
  02 december 2006 om 12:04 uur.

  student jij moet nog een hoop leren dat merk ik aan je.

Plaats je reactie