MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Marokkaanse zakenvrouwen inspireren

06 december 2006 | in Economie, Maatschappij | Reageer

Eye to Eye - Get inspired by Moroccan businesswomenOp 8 december organiseert HIC Marokko het seminar ‘Eye to Eye – Get inspired by Moroccan businesswomen’. Op dit unieke netwerkevent in het Beurs WTC in Rotterdam, ontmoeten ambitieuze zakenvrouwen van Marokkaanse afkomst elkaar en stellen zij hun producten en diensten aan het grote publiek voor.

Het seminar biedt Marokkaanse en Nederlandse (aspirant) onderneemsters de mogelijkheid om kennis, ervaringen en strategieën uit te wisselen. Succesvolle zakenvrouwen vertellen over hun aanpak en verzorgen inspirerende workshops.

De Business Women Market biedt de kans om bestaande relaties te versterken en nieuwe contacten te leggen. Deelname aan het seminar, dat mede mogelijk wordt gemaakt door de Nationale Commissie voor internationale samenwerking en Duurzame Ontwikkeling (NCDO), is gratis.

Plaats je reactie