MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Ahmed Ammi gaat naar NAC Breda

08 december 2006 | in Sport | 1 Reactie

Ahmed AmmiVVV Venlo-verdediger Ahmed Ammi heeft donderdag een overeenkomst bereikt met NAC Breda voor een contract van drie jaar. De 25-jarige Marokkaanse rechtsback maakt het seizoen af in Venlo, zo heeft de Bredase eredivisionist laten weten.

Ammi was een vaste basisspeler in Venlo. Hij kwam tot 163 competitieduels, waarin hij driemaal doel trof.

Er is 1 reactie

  1. khalid
    08 december 2006 om 02:53 uur.

    Gefeliciteerd vriend.

Plaats je reactie