MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Infobijeenkomst ‘Marokko in Focus’

10 december 2006 | in Maatschappij | 4 Reacties

Netwerk internationale samenwerking MarokkoHet Netwerk internationale samenwerking Marokko organiseert op 13 december 2006 in het Wereldmuseum, Willemskade 25 te Rotterdam een Informatiebijeenkomst over fondsen getiteld ‘Marokko in Focus’.

Bent u als organisatie bezig met projecten voor Marokko op het gebied van internationale samenwerking, of wilt u in de toekomst projecten opzetten? Dan is deze informatiebijeenkomst zeker iets voor uw organisatie. Het doel van de bijeenkomst is kennismaking, informatie-uitwisseling en netwerken.

Programma:
– 17.30 Inloop met Marokkaanse hapjes en bezichtiging van expositie “focus Marokko”.
– 19.00 presentatie stichting NISM en panelinterview met fondsen
– 20.15 bezoeken van informatiemarkt en mogelijkheid om te netwerken

Er zijn 4 reacties

 1. Saida
  10 december 2006 om 11:41 uur.

  Wow! Eindelijk echt nieuws!

 2. skery
  10 december 2006 om 12:25 uur.

  mmmm als ik niks te doeb heb ga ik even langs

 3. studente
  11 december 2006 om 10:02 uur.

  wel leuk zeg..

 4. Saida
  12 december 2006 om 01:14 uur.

  Ik vind dat mensen die niet de moeite nemen om te komen niet moeten gaan zeuren over Marokko.
  Iedereen zeikt over Marokko en dat er niks gebeurt maar zelf iets doen is altijd wat anders.

Plaats je reactie