MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Schnitzelparadijs in Duitse bioscopen

14 december 2006 | in Film | 1 Reactie

Het SchnitzelparadijsHet Schnitzelparadijs is vanaf volgend jaar te zien in Duitsland. De Nederlandse film van Martin Koolhoven gaat in maart in twintig Duitse bioscopen draaien, aldus producent Lemming Film. Sinds de film vorig jaar september in Nederland in première is gegaan, is de film aan meer dan vijftien landen verkocht.

Het schnitzelparadijs is gebaseerd op de gelijknamige roman van de Marokkaanse schrijver Khalid Boudou. De NPS zendt de film op 18 januari 2007 rond 20.30 uur uit op Nederland 3, aldus planet.nl.

Er is 1 reactie

  1. soussi
    14 december 2006 om 07:32 uur.

    taz

Plaats je reactie