MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

TV: Het Nieuw Nederlands Elftal

15 december 2006 | in Maatschappij, TV | 6 Reacties

Het Nieuw Nederlands ElftalDe 6-delige serie, Het Nieuw Nederlands Elftal, is afgelopen zaterdag van start gegaan. Hierin praten aanstaande ouders over de geboorte en toekomst van hun baby in Nederland. Aankomende zaterdag ontmoeten we de familie Medaghria Laoui die hun roots in Marokko hebben.

De hoofdpersonen van Het Nieuw Nederlands Elftal wonen in en rond de stad Utrecht. Met de dynamiek van arme wijken als Kanaleneiland en de moderne Vinex locatie van Leidsche Rijn is deze stad de ideale locatie voor een televisieserie met een eigen gezicht. Over vier jaar wordt opnieuw gekeken hoe het met de ‘spelers’ van Het Nieuw Nederlands Elftal gaat.

Zaterdag 16 december 2006 (2/6), 16.05 uur bij de NPS op Ned 2

Er zijn 6 reacties

 1. Ruud van Gessel
  17 december 2006 om 10:27 uur.

  Was een leuke aflevering van een mooie serie. Via de website kun je de uitzending terugkijken als je hem gemist hebt.

 2. skery
  17 december 2006 om 02:49 uur.

  ruud van gessel

  wat heb jij hier te zoeken haar naar rechtse kranten!!!

 3. skery
  17 december 2006 om 10:17 uur.

  gonzo hihihi wat is jou probleem ben je ook zo’n slaaf van nl?

 4. kano
  18 december 2006 om 01:29 uur.

  he skery

  dat is niet goed wat je zegt.

 5. skery
  18 december 2006 om 05:33 uur.

  kano wie is begonnen ??

  juist die smeerlap van gonzo

 6. Ruud van Gessel
  25 december 2006 om 04:15 uur.

  Maar hebben jullie ook naar het programma gekeken en wat vonden jullie ervan?

Plaats je reactie