MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Boussaboun wellicht naar Griekenland

23 december 2006 | in Sport | Reageer

Ali BoussabounVolgens Radio Rijnmond zou Feyenoord-aanvaller Ali Boussaboun het liefst in de Bundesliga willen spelen. Maar het Algemeen Dagblad meldt dat de Marokkaan in de belangstelling staat van het Griekse AEK Athene.

Boussaboun kan bij Feyenoord niet rekenen op een basisplaats, en mag vertrekken bij de Rotterdammers.

Onder trainer Koeman komt De oud-speler van NAC niet veel aan basisplaatsen toe. Van de in totaal elf competitiewedstrijden die hij speelde, mocht hij slechts vier keer vanaf het begin meedoen. Hij kwam dit seizoen slechts twee keer tot scoren.

Plaats je reactie