MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Hofstadgroep nu ook op zwarte lijst EU

29 december 2006 | in Maatschappij | 9 Reacties

De HofstadgroepOp verzoek van minister Zalm van financiën heeft de Europese Unie de financiële tegoeden van de Hofstadgroep en van de negen veroordeelde leden bevroren. Het besluit is vorige week al genomen, maar donderdag pas naar buiten gebracht om zo de banken in de EU-lidstaten de gelegenheid te geven eventuele tegoeden daadwerkelijk te bevriezen. In Nederland is de maatregel al sinds april 2006 van kracht.

De sanctieregeling komt erop neer dat veroordeelde Hofstadleden in geen enkel EU-land bankrekeningen kunnen openen en leningen of verzekeringen kunnen afsluiten. Ook kunnen zij niet meer pinnen of aandelen (ver)kopen. De leden hebben van de Nederlandse ministers wel bepaalde ontheffingen gekregen om in hun eerste levensbehoeften te kunnen voorzien. Of die ontheffingen ook Europees gelden, is onduidelijk, aldus de Volkskrant.

Er zijn 9 reacties

 1. brother
  29 december 2006 om 09:53 uur.

  Er bestaat helemaal geen Hofstadgroep leden. Dit is gewoon een domme kleine vriendenkring die stoer wil doen. Kijk maar naar Samir A, deze jongen is gewoon een gestoorde. Hij hoort niet thuis in een gevangenis maar in een tbs kliniek.
  Oh ja, sorry, was het vergeten. Tbs kliniek is voor autochtonen en gevangenis is voor allochtonen.

  Financiele tegoeden bevriezen. Wat een clown, die Zalm. Hoeveel geld zullen ze hebben? 1.000.000 roepies?

 2. hassanhasson
  29 december 2006 om 11:55 uur.

  Na baanbrekend onderzoek – en zonder enige commotie rondom resultaten – waarbij men ons onverbetelijk liet zien dat 50% van de blanken afkeer heeft van moslims en nu met Hofstad figuranten wil Nederland zich nog eens profileren en speelt gekke Henkie van Europa. in de eerste instantie zag ik het nut van een dubbele nationaliteit niet! maar nu, godzijdank de dubbele nationaliteit.

 3. Saida
  29 december 2006 om 12:04 uur.

  Sooooooooooooooooooooooo Nederland is trots.
  Een eigen terreurgroep!
  Officieel erkend wow
  Ze horen eindelijk bij de grote der aarde!

  Haters sterf van nijd.Holland represents!

 4. Toth
  29 december 2006 om 01:03 uur.

  Voor degenen die in dat soort dingen geloven staat in de Bijbel daarover ook iets. In Openbaringen 13:16-17. Wie een wat meer aardse inslag heeft en vingers heeft kan erop natellen dat als alternatieven je worden ontnomen, je er geen meer hebt. Zalm’s infantiele pesterij is dus ofwel ongewild contraproductief, ofwel gewild. Ik twijfel, want ik ben een cynicus, maar ik heb óók zeer goede redenen geen hoge pet op te hebben van Zalm’s bovenkamer.

 5. Henk -Rotterdam
  29 december 2006 om 05:39 uur.

  Toth,
  Wie heeft dat dan wel in dit land?

 6. skery
  29 december 2006 om 06:09 uur.

  dus marokkannen zie je wel dus stuur je geld naar marokko wat ik ook doe lekker eigen huis eigen auto bijna nieuw binnen kort eigen bedrijf beginnnen wordt het je weet staat justie voor je deur jij bent lid van hofdtadgroep ik wordt gezien door nl als terrosist ect

 7. kano
  29 december 2006 om 06:15 uur.

  Deze kleine kikkerland willen ook meedoen met grote landen ze willen ook bijhoren dat ze ook terroristen bestrijders zijn, van een mier willen ze olifant maken.

 8. Toth
  29 december 2006 om 07:09 uur.

  Oh, Nederland is geen uitzondering op de globale gek-dichtheid, Henk-Rotterdam.

 9. skery
  30 december 2006 om 01:26 uur.

  marokkanen denk goedna wat ik zei denk niet als ali-b ect wordt je toch …..voor de rest van je leven

Plaats je reactie