MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

‘Aissati gaat naar Twente of Utrecht’

01 januari 2007 | in Sport | 7 Reacties

Ismaël AissatiIsmaël Aissati lijkt het seizoen af te maken bij een andere Nederlandse club in de eredivisie. De belangrijkste gegadigden zijn FC Twente en FC Utrecht. De talentvolle Marokkaanse middenvelder kan in het Philips stadion niet rekenen op een basisplaats en moet bij een andere club in de eredivisie ervaring opdoen. Een verhuur aan Ajax, AZ of Feyenoord is op voorhand uitgesloten door PSV, aldus FCupdate.nl.

Mocht Aissati voor FC Utrecht kiezen dan heeft dat als voordeel dat zijn reistijd vrijwel nihil is, aangezien de spelmaker reeds in Utrecht woont. FC Twente heeft als voordeel dat Aissati komt te voetballen onder oude bekenden Fred Rutten en René Eijkelkamp. Het trainersduo werkte vorig seizoen nog bij PSV.

Zijn maatje Ibrahim Afellay heeft voor de camera van Tele2 laten weten dat hij het doodzonde zou vinden als Aissati daadwerkelijk wordt verhuurd, aldus v-bal.nl. “Ik vind het wel heel erg jammer als hij weg zou gaan”, zegt Afellay. Hij zal dan alleen moeten reizen van en naar PSV. “Dat zal wel heel moeilijk worden”, gaat Afellay verder.

Er zijn 7 reacties

 1. karim
  01 januari 2007 om 11:56 uur.

  hoop dat hij bij 1 van de 2 clubs nog beter van wordt, Bij PSV was hij er niet veel mee opgeschoten. succes.

 2. sjakie
  01 januari 2007 om 05:48 uur.

  ach zo zie je maar weer hier in nederland kunnen ze je maken maar ook weer breken hioer is aisatti weer n voorbeeld van na utrecht of de andere clubs gaat ie weer naar nog lagere club spelen jammer hoor want dit is n achteruitgang niet vooruitgang van psv n top club naar n matige club worden gestuurd is niet zo best maar okee toch wens ik aisatti veel geluk en hoop dat ie later ook zal denken aan de marokaanse jeugd en daar wat voor kan doen succes aisatti

 3. el mokhtar elberkani
  01 januari 2007 om 07:17 uur.

  ik hoopt aissati gaat naar twente ik vindt twente
  goed clup

 4. mhamed
  02 januari 2007 om 11:17 uur.

  doe wat jou verstand zegt aissati.

 5. amazigh / twente
  02 januari 2007 om 11:26 uur.

  ik hoop dat hij naar fc twente komt een ik wens hem veel succes

 6. abdelhakim
  04 januari 2007 om 11:17 uur.

  Hij was echt goed man bij psv ac milan wou hem eerst hebben man ik zou hem basisplaats geven maar is wel goed dat hij verhuurd wordt maar ik zweer a shagbi hij wordt wereld voetbal k zweer let maar op

 7. mohammed
  05 januari 2007 om 12:44 uur.

  ik raad jou aan om voor fc twente te kiezen
  het beter voor je toekomst
  ga zo door jongen je komt er wel.

Plaats je reactie