MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Maroc Store Negaffa Award 2007 in de Rai

03 januari 2007 | in Amusement | 7 Reacties

Maroc Store Fashion ShowOp zondag 11 februari 2007 organiseert Maroc Store haar jaarlijks terugkerende Negaffa Awardshow en Trouwbeurs. In de Amsterdam Rai zijn er dan diverse modeshows en optredens van bekende Marokkaanse artiesten.

Voor het eerst in Nederland zal een top couturier uit Marokko aanwezig zijn. Ihassan Ghaillan bekend van de Marokkaanse tv en de jaarlijkse caftan show van de femmes du maroc gaat haar nieuwste collectie van caftans, takchita’s en jellaba’s presenteren.

De modeshows en optredens zullen plaats vinden in de theater zaal van de Amsterdam Rai. Een gedeelte van de zaal is enkel toegankelijk voor dames (balkon ± 700 zitplaatsen). De rest van de zaal en de trouwbeurs is toegankelijk voor zowel mannen als vrouwen.

Er zijn 7 reacties

 1. mounir
  03 januari 2007 om 06:02 uur.

  mooi hoor, marokkaanse meiden zien showen, ik verheug me er nu al op de mooiste vrouwen van de aarde marokkaanse lady’s hmmmm

 2. Saida
  04 januari 2007 om 11:58 uur.

  Ik denk dat dit de reden is waarom zoveel huwelijken stranden. Men komt niet verder dan de bruiloft en negaffa regelen. Daar gaat alle tijd en geld in steken en men gaat er automatisch vanuit dat je daar je hele leven op kan teren.
  Moutou moutou al3edyanin is niet genoeg basis voor een huwelijk.

 3. joanes
  04 januari 2007 om 04:01 uur.

  mooi gezegd meid (samira)

 4. Fatima
  16 januari 2007 om 05:27 uur.

  het is mooi om te zien jah maar je verspilt je geld alleen maar voor een show….
  dames die heen en weer lopen je kan die colecties ook gewoon aan een rek hangen,…

  groetjes fatima XX

 5. Zineb
  21 oktober 2007 om 07:01 uur.

  Salaam,

  Is het niet de bedoeing dat er enkel VROUWEN aanwezig mogen zijn???

  Als mijn ogen mij niet bedriegen, da stond toch op de brochure.

  Veel plezier nog

 6. Fatiha
  21 februari 2008 om 12:56 uur.

  wajaaw wel mooie shows is een paar minuutjes en je verspilt je geldd snell

 7. Fatiha
  21 februari 2008 om 12:57 uur.

  heejjjj>>>
  salam aljkoeem maar ik ga weeer je weeet t000GG

Plaats je reactie