MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Nominaties voor ‘Amsterdammer v/h Jaar’

04 januari 2007 | in Maatschappij, Media | Reageer

Saïd BensellamHet Parool organiseert op maandag 8 januari 2007 in samenwerking met de Stadsschouwburg een groot festival rond de uitverkiezing van de Amsterdammer van het Jaar. Eén van de genomineerden is Saïd Bensellam. Bensellam(foto) is oprichter van Karam, de organisatie die medisch materiaal en andere hulp inzamelt voor Marokko en Suriname. Verder coacht Bensellam jongeren in Bos en Lommer, hij is aanspreekpunt voor de politie en hij bemiddelt tussen werkgevers en jonge werkzoekenden

Ook Jihad, Hajar en Esmaa Alariachi oftwel ‘De Meiden van halal’ zijn genomineerd. Zij staan in hun NPS-programma voor de moderne, goedgebekte moslima. Hun motto: zet voor een beter begrip van de moslims die westerse bril eens even af. Tijdens een uitzending van Sonja over seks op televisie liepen ze de zaal uit.

Op de site van Het Parool kan iedereen meedoen en een stem uitbrengen op zijn of haar Amsterdammer van het jaar.

Plaats je reactie