MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Terrorismeproces Marokko uitgesteld

06 januari 2007 | in Marokko, Overheid | Reageer

al-Qaida.jpgIn Marokko is het proces tegen 22 islamieten, onder wie twee Belgen van Marokkaanse afkomst, uitgesteld tot 23 februari. Dat is vrijdag vernomen uit juridische bron. De 22 staan in Salé, bij Rabat, terecht op verdenking van terrorisme en banden met al-Qaïda.

De rechtbank verdaagde de zitting om één van de beschuldigden, die op vrije voeten is, te kunnen horen.

Plaats je reactie