MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Boussaboun op proef bij Blackburn

08 januari 2007 | in Sport | 7 Reacties

Ali BoussabounAli Boussaboun is deze week op proef bij Premiership-club Blackburn Rovers. De Marokkaanse Feyenoorder gaat om die reden niet met de Rotterdamse club naar Turkije. Dat schrijft het Algemeen Dagblad. Boussaboun mag vertrekken uit de Kuip en heeft de voorkeur voor een buitenlandse club. Bij Blackburn spelen onder meer André Ooijer en ex-Feyenoorder Brett Emerton.

Er zijn 7 reacties

 1. Ayman
  08 januari 2007 om 02:13 uur.

  Iwa Ali, grijp je kans en laat zien wat je kan .Dit is je allerlaatste kans voor de top,mocht je daar ooit op uit zijn geweest .
  De meesten hebben je al afgechreven.En tussen het spelersmateriaal van Blackburn valt makkelijk tussen te komen dacht ik zo even.

 2. mhamed
  09 januari 2007 om 01:55 uur.

  ik wens ali heel veel geluk en succes in engeland.
  je bent nog jong en rijp voor een zo avontuur.
  veras jou vrienden en niet vrienden met jou spel daar.

 3. Samir
  09 januari 2007 om 04:43 uur.

  Ali is inderdaad door een hoop mensen afgeschreven. Het is jammer dat hij bij Feyenoord af en toe veel pingelt terwijl dat nou juist iets is dat hij niet kan. Gewoon in de spits, kappen draaien en vlammen. Daar is hij wel goed in. Voor de rest veel succes Ali!

 4. abdelilah
  09 januari 2007 om 06:51 uur.

  nou ali veel succes bij de rovers je was gewoon te licht voor een topclub als feyenoord misgien is rovers wat voo jou en zo niet dan kun je nac breda tog uit de voeten

 5. mohamed
  10 januari 2007 om 11:06 uur.

  ali je bent beste maar feijnoord is asocial club die past niet bij een goude speler al jouw

 6. brownie
  14 januari 2007 om 01:32 uur.

  Feyenoord een topclub ? goede mop

 7. abdelilah
  14 januari 2007 om 03:08 uur.

  wil je dan zeggen van niet kijk naar ons publiek kijk naar de prijzen die wij hebben gewonnen wij zijn honderd procent zeker een topclub alleen op dit moment staat er geen topelftal maar feyenoord is en blijft een topclub

Plaats je reactie