MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Altrecht: op legale manier helpen in Marokko

10 januari 2007 | in Gezondheid, Marokko | 5 Reacties

altrechtAltrecht, de instelling voor geestelijke gezondheidszorg in Utrecht, zou ook graag hulpverleners naar Marokko willen sturen, maar dan op een legale manier. Dat zegt de bestuursvoorzitter Höppener. Hij is van mening dat Marokkanen die in Nederland wonen en psychische problemen hebben, in een gat vallen wanneer ze op vakantie gaan naar hun thuisland en geen psychische bijstand krijgen.

Riagg Rijnmond stuurt werknemers nog altijd naar Marokko, ondanks een wettelijk verbod in 2004. Thuiszorgorganisatie AZ en Altrecht willen dat ook doen. Höppener wil hierover samen met collega-instellingen goede afspraken maken met de minister, aldus RTV Utrecht.

Er zijn 5 reacties

 1. ibrahim
  10 januari 2007 om 03:42 uur.

  eindelijk een gemeentje die wat goed wil doen

  hopelijk worden ze ondersteund door alle marokkanen in Utrecht

 2. 072
  10 januari 2007 om 04:13 uur.

  Hulp is nodig

  DANK U WEL TOLERANTE NEDERLAND!

 3. Nadir
  10 januari 2007 om 08:51 uur.

  Hoezo een wettelijk verbod?
  Ik wist niet dat dit land hulpverlening verbiedt!!!!!!!

 4. omar
  11 januari 2007 om 11:24 uur.

  het is een heel goed zak voor die mensjen

 5. Choukri
  12 januari 2007 om 12:22 uur.

  Ik vind dat als je hulp nodig hebt, je niet naar Marokko moet gaan. Hulpverlening Okee, maar niet meereizen naar Marokko.

Plaats je reactie