MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Kaartjes show Najib Amhali erg gewild

12 januari 2007 | in Amusement | 3 Reacties

Najib AmhaliDe voorverkoop van kaarten voor de show van de populaire Marokkaanse cabaretier Najib Amhali heeft onlangs voor een chaos gezorgd bij Theater De Kom in Nieuwegein. Nog nooit waren de rijen voor een voorverkoop bij De Kom zo lang.

“Er stonden wel vijfhonderd mensen, het hele perron van de tramhalte stond vol,” vertelt Marleen Dewulf uit Houten in het Algemeen Dagblad. “Toen de deuren open gingen, begonnen mensen te duwen en te trekken. Lang niet iedereen werd toegelaten. Een vrouw liep helemaal over haar toeren de menigte uit. Ze werd gewoon platgedrukt.”

Op Marktplaats.nl blijkt wat sommigen met die kaarten doen: verkopen aan de hoogste bieder. Er wordt tot 130 euro per kaartje geboden. Theaters onderschatten hoe ongekend populair Najib Amhali is, denkt Peter Rijsewijk van Puuree Management en Organisatie, het management van Najib Amhali. Amhali zelf waarschuwt op zijn site al voor mensen die nepkaartjes voor zijn voorstellingen verkopen via Marktplaats.

Er zijn 3 reacties

 1. choukri
  12 januari 2007 om 12:12 uur.

  Dat klopt
  Hij is al voor een jaar uitverkoct. Mocht je een kaart willen dan moet je meestal al een jaar van tevoren resereveren.

 2. Wijze Mocro
  12 januari 2007 om 02:06 uur.

  HAHA JIJ MAGNEEET!! !

 3. Ariffie
  15 januari 2007 om 02:17 uur.

  ik hoef niet naar die kafir-billah te luisteren
  hij mag van mij naar de….

Plaats je reactie