MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Prijs voor Najib Amhali en z’n fansite

17 januari 2007 | in Amusement, Internet | Reageer

Najib AmhaliDe Marokkaanse artiest Najib Amhali heeft de publieksprijs voor cabaretiers, de Cabaret Award 2006, gewonnen. Hij won in de categorie Beste Cabaretier 2006. De bezoekers van de site van het Cabaretmagazine kozen de winnaars. Zij konden vanaf 1 januari 2007 op hun favoriete cabaretier stemmen.

Ook de prijs voor de beste fansite ging naar Najib Amhali. De 30-jarige Judith Janse, die dagelijks bezig is met de fansite voor Najib Amhali (www.najibamhalifan.nl) won er de eerste prijs mee bij de Cabaret Awards. Najib won met 1.324 stemmen via internet de verkiezing en de fansite van Janse kon op 779 stemmen rekenen, schrijft BN/De Stem.

Ook in de filmindustrie werd maandag een grote prijs uitgeloofd. ‘N Beetje Verliefd met Yes-R, werd bekroond met de Gouden Film.

Plaats je reactie