MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Ontvoering Marokkanen onderzocht

31 januari 2007 | in Maatschappij | 2 Reacties

PolitieDe politie onderzoekt de ontvoering van een Marokkaanse man (34) en vrouw (29) uit het Noord-Limburgse Reuver(nabij Roermond). Daarbij bekijkt de politie ook of er een verband bestaat met de vermissing van twee Marokkaanse mannen (19 en 23 jaar) in Venray sinds mei vorig jaar. Zij zijn, net als het ontvoerde stel, van Marokkaanse afkomst.

Drie onbekende gemaskerde personen ontvoerden de man en vrouw in de nacht van vrijdag op zaterdag rond 04.00 uur uit hun woning aan de Ranonkelstraat in Reuver. Hun twee kinderen en een derde persoon in de woning werden ongemoeid gelaten. De kinderen zijn inmiddels opgevangen. De politie onderzoekt de ontvoering met een team van twintig rechercheurs.

Er zijn 2 reacties

 1. mohamed
  31 januari 2007 om 08:57 uur.
 2. Abdel
  31 januari 2007 om 01:38 uur.

  selam

  ik hoor de korpchef zeggen :
  doe maar rustig aan het zijn maar marokkanen,opgeruimd staat netjes.

Plaats je reactie