MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Utrecht huurt Boussaboun van Feyenoord

01 februari 2007 | in Sport | 3 Reacties

Ali BoussabounFeyenoord verhuurt Ali Boussaboun de rest van het seizoen aan FC Utrecht. De ploeg van trainer Foeke Booy heeft daarnaast een optie om de Marokkaanse international te kopen. Boussaboun, die bij Feyenoord nog een contract heeft tot medio 2009, moet in de Domstad Marc-Antoine Fortuné doen vergeten. De Franse aanvaller stapte dinsdag over naar het Franse AS Nancy.

Boussaboun is bij Feyenoord op een zijspoor beland. Hij kreeg te horen dat hij mocht vertrekken. Eerder deze maand slaagde hij er niet in een contract af te dwingen bij het Engelse Blackburn Rovers. Enkele uren voor het sluiten van de transfermarkt haalde Utrecht hem weg uit Rotterdam.

In de zomer van 2005 nam Feyenoord Boussaboun over van NAC Breda. De 27-jarige aanvaller, die eerder voor FC Groningen en ADO Den Haag speelde, scoorde voor de ploeg van Erwin Koeman in 36 optredens zes keer.

Er zijn 3 reacties

 1. tarik
  01 februari 2007 om 01:44 uur.

  beste ali veel succes bij fc utrech en maar hoopen op meer speel minuten
  te krijgen

 2. Mohammed
  01 februari 2007 om 10:32 uur.

  succes

 3. alpha
  02 februari 2007 om 01:08 uur.

  he alie

  veel succes en we staan achter je jongen

  groetjes alpha…

Plaats je reactie