MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Sektioui wil zichzelf terugvinden bij RKC

03 februari 2007 | in Sport | 2 Reacties

Tarik Sektioui Tarik Sektioui is zichzelf kwijtgeraakt. Dat zegt de 29-jarige Marokkaanse voetballer over het afgelopen half jaar, waarin hij bij FC Porto maar weinig speeltijd kreeg. Volgens het Brabants Dagblad maakte Sektioui de opmerkelijke stap van FC Porto naar RKC omdat hij ’zichzelf terug wil vinden’.

Sinds het ontslag van trainer Co Adriaanse kwam Tarik Sektioui weinig aan spelen toe bij FC Porto. Sportief was het daardoor voor de Marokkaan een moeilijke periode, en mede daardoor was het ook op het persoonlijke vlak niet altijd gemakkelijk. Sektioui wil zichzelf nu terugvinden bij RKC en ervoor zorgen dat de club niet degradeert.

Er zijn 2 reacties

  1. mhamed
    03 februari 2007 om 11:43 uur.

    ik hoop dat deze speler zijn kunsten laten zien zoals hij dat ook deed bij az.

  2. Diian
    03 februari 2007 om 05:16 uur.

    Waarom gata hij nar RKc en beterde club is er ookv oor heb Bijv.twente,gorninunge,vitesse,utrecht

Plaats je reactie