MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Eerste Marokkaanse trouwbeurs in NL

09 februari 2007 | in Amusement | 4 Reacties

Maroc Store Fashion ShowTijdens de Maroc Store Negaffa Award, komend weekend in de RAI Amsterdam, wordt er voor het eerst in Nederland een Marokkaanse Trouwbeurs georganiseerd. Op deze beurs komen de zes populairste Negaffa’s van het jaar een glimp van hun nieuwe collectie tonen. Negaffa’s zijn Marokkaanse bruidsstylistes. Zij stylen Marokkaanse bruiden, compleet van top tot teen, tot een prachtige bruid.

De nieuwe trends en collecties van de Negaffa’s worden door middel van spectaculaire modeshows getoond aan het publiek. De combinatie van de Negaffa Award van Maroc Store en een trouwbeurs belooft een succesvolle formule te worden. Dit concept is nog niet eerder georganiseerd in Nederland.

Naast de modeshows van de populaire Negaffa’s, uitreiking van de Award en de trouwbeurs, zorgt MarocStore voor entertainment. Bekende artiesten zullen deze dag vullen met spetterende optredens. Wervelende kappershows ontbreken natuurlijk ook niet op het programma van deze innovatieve Trouwbeurs. Een uitgebreid programma en andere informatie over dit evenement op 11 februari 2007 is te vinden op www.marocstore.nl.

Er zijn 4 reacties

 1. Samra
  09 februari 2007 om 09:51 uur.

  ewa ja waarom niet, het lijkt erop dat er meer gescheiden wordt dan getrouwd. Maar ja, als je van je dag een spetterende dag wilt maken????

 2. souad
  26 februari 2007 om 05:35 uur.

  slt vous etes bien ok

 3. souad
  26 februari 2007 om 05:35 uur.

  slt

 4. Studente
  01 maart 2007 om 05:48 uur.

  Like I care.. boeien!

Plaats je reactie