MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Site met vluchten Marokko uit de lucht

12 februari 2007 | in Overheid, Toerisme | Reageer

United Fly Organisation Op verzoek van de nieuwe Consumentenautoriteit heeft de Duitse zusterorganisatie een Nederlandse website, die vluchten naar Marokko aanbiedt, van internet laten halen. Het is de eerste keer dat een Europese verordening tegen grensoverschrijdende overtreding van consumentenregels met succes werd toegepast.

De Consumentenbond had bij de Consumentenautoriteit geklaagd over de website www.ufoflug.com. De webwinkel liet klanten een vlucht boeken zonder dat ze daarvoor expliciet toestemming gaven en ook ontbraken de noodzakelijke gegevens in geval van vragen of klachten. Sinds 1 januari kan een Europees netwerk van toezichthouders optreden tegen dergelijke overtredingen van consumentenregels.

Plaats je reactie