MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Marokkaanse man overlijdt na val uit raam

12 februari 2007 | in Maatschappij | 3 Reacties

PolitieEen 51-jarige Hagenaar en zijn 49-jarige vrouw zijn opgepakt op verdenking van betrokkenheid bij de dodelijke smak uit een raam die een 46-jarige Marokkaanse man zondag maakte. Het echtpaar bevond zich in de woning van het slachtoffer op het moment dat hij uit het raam viel, meldt de politie.

Het slachtoffer stortte zondagochtend uit het raam van zijn woning aan de Sara Burgerhartweg in Den Haag. Agenten vonden de man zwaargewond op de stoep voor zijn huis. Kort daarna bezweek de man aan zijn verwondingen. Het is niet duidelijk hoe de man uit het raam kon vallen. Ook over de rol van het aangehouden echtpaar is nog niets bekend.

Er zijn 3 reacties

 1. KHALID_METALSA
  12 februari 2007 om 09:52 uur.

  DIT MOETEN ZE GOED ONDERZOEKEN. MEER KAN IK NIET ZEGGEN.

  ALLAH JARHEMOE

 2. ziko
  12 februari 2007 om 01:05 uur.

  ina lillah wa ilayhi raji3oun aghmadaho allah bi rahmatih

 3. rachid
  12 februari 2007 om 11:46 uur.

  Hij is niet overleden mensen, en gelukkig.

Plaats je reactie