MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Boulahrouz heeft schouderblessure

18 februari 2007 | in Sport | 3 Reacties

boulahrouzKhalid Boulahrouz kan vermoedelijk opnieuw enige tijd niet voetballen. Een schouder van de Nederlands-Marokkaanse verdediger van Chelsea schoot zaterdag in de bekerwedstrijd tegen Norwich City (4-0) uit de kom. Hij moest zich kort voor rust laten vervangen.

,,Boulahrouz zal wel enige tijd zijn uitgeschakeld”, vertelde Chelsea-trainer José Mourinho na afloop van het duel. Boulahrouz speelde zaterdag weer voor het eerst mee sinds 2 januari. Op die datum raakte hij geblesseerd aan zijn knie.

Er zijn 3 reacties

 1. Moghreb Tetouani Mo B
  21 februari 2007 om 12:45 uur.

  Ja en ik heb een knieblessure, niemand die daarom maalt..

 2. redbull
  21 februari 2007 om 04:44 uur.

  ik zie hem graag in de toekomst als coach voor the atlas lions.

 3. cola
  13 maart 2007 om 03:03 uur.

  boulahrouz is gewoon een kast hij is gewoon een cannibal zelfs ronaldino komt hem niet voor bij maar jammer dat hij niet voor de marokaanse elftal heeft gekozen

Plaats je reactie