MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Babel begint in de Marokkaanse woestijn

19 februari 2007 | in Film | 4 Reacties

Babel: twee jongens in de Marokkaanse woestijnBabel is een meeslepende dramafilm met vervlochten verhaallijnen in drie werelddelen en vier verschillende talen. Het verhaal begint in de afgelegen Marokkaanse woestijn waar twee jongens gewapend met een geweer over hun kudde geiten waken. Uit verveling besluiten ze het geweer te testen. Een enkel geweerschot veroorzaakt echter een kettingreactie die de levens van een aantal mensen op drie verschillende continenten niet alleen met elkaar verbindt, maar ook voorgoed verandert.

Een Amerikaans stel (Brad Pitt en Cate Blanchett), een rebelse dove Japanse tiener met haar vader en een Mexicaanse au pair die zonder toestemming twee Amerikaanse kinderen meeneemt de grens over hebben een onwaarschijnlijke connectie. Zij zullen elkaar echter nooit ontmoeten, omdat ze niet in staat zijn om met elkaar te communiceren.

De film Babel draait in Nederland in de Pathé bioscopen.

Er zijn 4 reacties

 1. jbilo
  19 februari 2007 om 12:55 uur.

  saai film zeg.

 2. Mahbed
  19 februari 2007 om 03:53 uur.

  is goede film !

 3. geitehoeder
  19 februari 2007 om 06:40 uur.

  spannend hooor maar ik hoef deze wfilm niet te zien hoor als je me begrijpt ?n dagje in de dierentuin is wel spannender denk ik

 4. zohra
  21 februari 2007 om 06:38 uur.

  Ingrijpende film.Een film om stil van te worden, erg goed. De verhaallijnen zijn wederom mooi met elkaar in verband gebracht. Enkele zeer emotionele scenes en een krachtige verhaallijn

Plaats je reactie