MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Hypnotiseur berooft Marokkaanse vrouw

23 februari 2007 | in Maatschappij | 7 Reacties

zwarte steenEen 47-jarige Marokkaanse vrouw uit Den Haag is gisteren op straat beroofd door een Arabisch sprekende hypnotiseur. De vrouw werd in het Arabisch aangesproken door de onbekende man die haar met behulp van een zwarte steen in zijn hand onder hypnose bracht, schrijft Nieuws.NL.

De dader, die samen met een andere man was, vroeg het slachtoffer de weg naar een moskee. De vrouw raakte volgens de politie onder de indruk van de man toen hij persoonlijke dingen over haar vertelde. Tijdens het gesprek hield de man een zwarte steen in zijn hand.

De steen speelde volgens de politie een belangrijke rol bij de hypnose van de Marokkaanse vrouw. “Die steen zal wel bepaalde krachten bezitten”, vermoedt een woordvoerder. Onder invloed van de vermeende krachten van de man gaf het slachtoffer hem geld schrijft de site onder het kopje ‘opmerkelijk‘.

Er zijn 7 reacties

 1. rachid
  23 februari 2007 om 02:21 uur.

  Dat kan heel goed.
  Dat is iemand die met jins werkt, wat absoluut haram is.
  Ik denk dat deze vrouw haar verhaal beter kwijt kan raken in de moskee dan aan de politie.
  Maar gair inchallah.

 2. redbull
  23 februari 2007 om 04:04 uur.

  daar trap je toch niet stome koie

 3. Tetouani
  23 februari 2007 om 06:46 uur.

  In Marokko worden zo ook duizenden mensen beroofd van hun geld

 4. samir B
  25 februari 2007 om 10:14 uur.

  hè rachid,

  dat lijkt me geen goed idee want als ze uit die moskee komt dan is ze niet alleen haar geld kwijt maar ook haar schoenen.
  en ze wordt dan ook gelijk een moslim fundamentalist .

  totzinans

 5. hanan
  25 februari 2007 om 03:12 uur.

  Een kennis van mij is het ook overkomen in Den Haag. 1500 euro hebben ze van haar gestolen. Precies op dezelfde manier als hoe deze mevrouw is overkomen.

 6. rachid
  25 februari 2007 om 07:41 uur.

  net goed voor haar, stomme vrouw, vermijd mannen die je niet kent zou ik zeggen

 7. boschenaar
  26 februari 2007 om 07:29 uur.

  haha goed verteld rachid

Plaats je reactie