MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Vrouwenvleugel in Marokkaanse moskee

24 februari 2007 | in Geloof | 1 Reactie

vrouwenvleugel in moskeeDe Burgemeester van Apeldoorn, Fred de Graaf, opent volgende week de verbouwde moskee aan de Tenderlaan. Het gebedshuis heeft er onder meer een vrouwenvleugel bij gekregen. Daar moeten activiteiten voor Marokkaanse vrouwen ontplooid kunnen worden.

“Nu er meer ruimte is, kunnen er informatieavonden gehouden worden voor vrouwen, en allerlei andere activiteiten. Het is een aanwinst voor de gemeenschap en goed voor de inburgering”, vertelt gemeentewoordvoerder Bachir in De Stentor.

De officiële opening wordt op 2 maart verricht. De Marokkaanse consul zal daarbij aanwezig zijn.

Er is 1 reactie

 1. Bekir Demiray
  02 maart 2015 om 04:19 uur.

  Geweldige vooruitgang voor Marokkaase vrouwen. Eindelijk, wie heeft deze initiatief genomen, die
  Heeft een pluim verdiend, op z’n plaats. Niet een of de ander, maar in ieder geval een stap gezet.
  Voor vrouwen en voor hun specifieke actifiteiten was hartstikke nodig.
  Bekir Demiray

Plaats je reactie