MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zaken



UITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

RKC voorlopig zonder Sektioui

27 februari 2007 | in Sport | 2 Reacties

Tarik Sektioui Tarik Sektioui kan RKC Waalwijk voorlopig niet van dienst zijn in de strijd tegen degradatie. Dat meldt Nieuws.NL. De in de winter op huurbasis van FC Porto overgekomen aanvaller viel zondag tegen Vitesse al na 23 minuten uit met een hamstringblessure.

Onderzoek wees maandag uit dat de 29-jarige Marokkaan een spier heeft verrekt. Het is niet bekend hoe lang hij uit de roulatie zal zijn. Sektioui stapte in de zomer van 2006 over van AZ naar Porto, waar hij niet verder kwam dan vier competitieduels.

Eerder was hij in Nederland vierenhalf seizoen actief bij Willem II.

Er zijn 2 reacties

  1. appie
    01 maart 2007 om 07:45 uur.

    waarom word hij eigenlijk niet meer opgeroepen voor het grote marokko jammer man hij is wel beter dan sommige spelers daar

  2. samira
    01 maart 2007 om 10:17 uur.

    nou IK vind het niet zoon belangerijk nieuws MAAre..ieder zijn eigen mening!

Plaats je reactie