MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Verstekelingen terug naar Marokko

28 februari 2007 | in Maatschappij | 3 Reacties

containerschipVier verstekelingen die maandag werden aangetroffen in een containerschip in de Antwerpse haven, worden vandaag op het vliegtuig richting hun thuisland Marokko gezet. Voor drie andere verstekelingen is een terugvlucht morgen voorzien.

Dat zegt Geert De Vulder, woordvoerder van de Dienst Vreemdelingenzaken (DVZ). In totaal werden acht verstekelingen ontdekt.

Een van de acht verstekelingen beweert minderjarig te zijn. DVZ onderzoekt de zaak, maar kon ondertussen al de ouders van de jongen in Marokko opsporen. De terugvlucht van de verstekelingen is voor rekening van de vervoerder die de acht verscheepte, in dit geval de rederij. In afwachting van hun terugvlucht worden de verstekelingen opgevangen door de scheepvaartpolitie.

Er zijn 3 reacties

 1. Mohammed
  28 februari 2007 om 11:41 uur.

  lahwla wala koewata ila billah

 2. samira
  01 maart 2007 om 10:06 uur.

  mohammed hoe oud ben jij?

 3. abdel
  02 maart 2007 om 12:00 uur.

  Selam

  dat ze worden teruggestuurd is geen probleem , ik liever gehad dat ze een kans kregen.

  Ik heb met mijn twee ogen gezien bij de haven van bninsar , dat een jongen die verstopt zat onder een vrachtwagen werdt gesnapt!!!

  Met mijn twee ogen heb ik gezien door een raam dat hij door een functionaris werd geschopt en geslagen , door de hand waarmee hij eet en zegt bismillah , het zelfde als dat die jongen zegt wanneer hij eet!
  Ik heb de schepper bedankt dat ik op een legale wijze in europa zit!.
  Ik weet nu al dat die jongens worden gestraft door die smerige ratten.
  En dat is het ergste ,naast die ellendige zenuwachtige tocht die ze meegemaakt hebben.

  vriendelijke groet

Plaats je reactie