MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Koning laat 9000 gevangenen vrij

03 maart 2007 | in Maatschappij, Marokko | 4 Reacties

koning Mohammed VITer gelegenheid van de geboorte van zijn dochtertje heeft de Marokkaanse koning Mohammed VI vrijdag bijna negenduizend gevangenen vrijgelaten. Dat heeft het ministerie van justitie bekendgemaakt. Ook zette hij de straffen van zo’n 24 duizend gedetineerden om in lichtere vonnissen.

De gratie is volgens het ministerie uit humanitair oogpunt verleend en verder wordt gehoopt dat de ex-gedetineerden zullen reïntegreren in de maatschappij. Onder de gevangenen die zijn vrijgelaten zijn ouderen, gehandicapten en zwangere vrouwen, dat schrijft nieuws.nl.

Lalla Salma, prinses en echtgenote van de koning, beviel woensdag van een meisje: Lalla Khadija. Ze is het tweede kind van het stel. Het eerste kindje is kroonprins Moulay Hassan die in mei 2003 ter wereld kwam.

Er zijn 4 reacties

 1. basry
  03 maart 2007 om 08:17 uur.

  weeten julie warom dat hij 9000 gevagne vrij laat
  1 omdat elke gevagne voor de staat 4 euro per dag kost
  2 een omdat de meeste gevagne geen eerlijke proses kreegen of ze belande zo maar in de gevagnies

 2. samadie
  03 maart 2007 om 08:58 uur.

  dat moet een keer afgelopen zijn, want de criminaliteit wordt steeds erger in marokko.

 3. achraf
  04 maart 2007 om 10:02 uur.

  criminaliteit moeten niet vrij. harde anpake. zoe doen raar dingen

 4. Henk-Rotterdam
  04 maart 2007 om 01:01 uur.

  Als ze de “sekstouristen”maar vast houden tot hun laatste ademtocht

Plaats je reactie