MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Vrouw krijgt stroomstoten voor abortus

03 maart 2007 | in Maatschappij | 4 Reacties

ZwangerschapEen echtpaar in het Vlaamse Assenede heeft de schoondochter dagenlang mishandeld. Het probeerde zo haar drie maanden oude zwangerschap af te breken. Volgens de jonge Marokkaanse vrouw is ze opgesloten, geslagen, geschopt en kreeg ze stroomstoten met een prikstok voor koeien.

De onderzoeksrechter in Gent heeft het paar en hun zoon aangehouden op verdenking van mishandeling, vrijheidsberoving en poging tot vruchtafdrijving. Het slachtoffer kon zondag ontsnappen en de politie waarschuwen. Ze werd opgenomen in het ziekenhuis en maakt het naar omstandigheden goed, aldus nieuwssite Nu.NL.

Er zijn 4 reacties

 1. lemin
  03 maart 2007 om 02:31 uur.

  ewa is heel goed voor deze prosittuee deze marokaanse illegale vrouw die haar belgische papieren wil verkrygen zo kan ze niet uitgewezen worden als ze n kind heeft daarom wil ze n kind van deze belg die geen moslim is en zij trouwens wel moslim wortels heeft n heeft dez sletje weleens gedacht aan het kind die later n joden vader heeft alles wat deze sletje uit belgie doet is om in europa te kunnen blijven al moet n kind er de dupe van worden schandalig wat marokaanse vrouwen doen voor europa ze doen er alles voor ik hoop dat ze haar straf heeft gehad complimenten voor deze schoonouders die weten wat deze prostituee wil dus ik heb geen medelijdenmet haar wel met het kind als het geboren wordt het is de zoon van kafir en n prostituee wel heel erg voor het kind beter wordt het niet geboren ?

 2. peter
  03 maart 2007 om 02:34 uur.

  ik ben het niet helamaal eens met lemin maar er zit wel veel waarheid in marokaanse vrouwen doen wel veel om in europa te blijven ken mensen die vrouwen uit marokko halen endeze mensen kennen mekaar niet eens als ze verblijf documenten hebben en kinderen zijn ze gelijk weg ?het is allemaal geen liefde alleen zakelijk handelen ombetere toekomst in europa dus doe mij maar n belgische dame en niet zo duivels denkende marokaanse moslimas

 3. Omar
  04 maart 2007 om 05:31 uur.

  Moroccans for sale.

 4. Sihem
  05 maart 2007 om 08:58 uur.

  Ik vind het verschrikkelijk wat er gebeurd is. Het gaat er niet om wie zij is en wat ze deed. hoe weten jullie in hemelsnaam dat ze getrouwd is voor de papieren?
  Hoe weten jullie of ze zwanger is geraakt voor papieren???

  Ik begrijp niet hoe LEMIN zo kan reageren…..als jij zo’n goede moslim zou zijn, dan had jou reactie als volgt moeten zijn: La houla wala qouati ila bilah!

  Wie ben jij of wie dan ook om over haar te oordelen zoals jij doet!
  realiseer je het volgende: het moment dat jij haar zo noemt, nemen haar zonden af, en de jouwe toe!

Plaats je reactie