MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Student na hypnose wakker in Marokko

06 maart 2007 | in Amusement, Gezondheid | 3 Reacties

hypnoseDenken dat je in het Britse Wolverhampton verblijft maar intussen in Marakech zitten. Dat overkwam de 21-jarige Brit Richard Critchlow, schrijft NOS Headlines. De student was door een tv-hypnotiseur in trance gebracht, in een rolstoel gezet, naar Heathrow gereden en op een vliegtuig naar Marokko gezet.

Hij verkeerde in een diepe slaap en werd pas dertien uur later weer uit de hypnose gehaald. Aanvankelijk was de man ervan overtuigd dat hij zich in Wolverhampton bevond, maar buiten op straat geloofde hij zijn ogen niet. Toen pas werd hem verteld dat er een grap met hem was uitgehaald.

Er zijn 3 reacties

 1. nadia
  06 maart 2007 om 09:31 uur.

  wahhha watr wil hij nog meer gratis reisje naar een warm land. mogen ze ook bij mij doen met een zakgeld erbij natuurlikk

 2. Mo
  06 maart 2007 om 09:08 uur.

  hahah wollahhila…wanneer ik daar buiten was dan had ik de petit taxi gepakt en hupa richting mijn eigen huis…het hoeft niet tenzij de hotelkosten ook vergoed worden.

 3. tangerino
  20 maart 2007 om 12:41 uur.

  nou nou wat een verhaal intresant…zeg.??

Plaats je reactie