MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Kinderen familiedrama begraven in Marokko

09 maart 2007 | in Marokko | 4 Reacties

familiedrama-nijvelGisteren zijn in Agadir de vijf kinderen uit Nijvel begraven die vorige week door hun moeder werden gedood. Hun lichamen werden de gisternacht naar Marokko overgevlogen, nadat er in Nijvel al een afscheidsplechtigheid werd gehouden.

De kinderen werden begraven met een traditionele plechtigheid. Enkele honderden inwoners van Agadir hebben de plechtigheid bijgewoond, naast de vader van de kinderen en een twintigtal vrienden en familieleden die vanuit België meereisden naar Marokko.

De moeder van de kinderen probeerde vorige week woensdag zelfmoord te plegen nadat ze haar zoon en dochters een voor een had gedood. Zij heeft de moorden bekend en is aangehouden. De vrouw zou zwaar depressief zijn.

Er zijn 4 reacties

 1. Appie
  09 maart 2007 om 02:11 uur.

  Dit is echt zielig allemaal. ik leef mee met de vader, hij is al zijn kinderen kwijt (lahirahmoe)

 2. maissa
  10 maart 2007 om 12:25 uur.

  LAYRHEMHOM WA GAMI3 ELMOSLIMEEN…IK VIND HET ZO ERG DAT ZO IETS GEBEURD EN KAN HET NOG STEEDS NIET GELOVEN..MAAR ALLEEN ALLAH S.W.T WEET WAT ER OP DIE DAG GEBEURD IS…..IK HEB ZELF OOK IEMAND VERLOREN DIE MIJ HEEL DIERBAAR IS WAT ZOU HET ZIJN ALS JE ER VIJF IN EEN KEER VERLIEST ? EIGENLIJK ZES WANT DE MOEDER IS ER OOK NIE MEER.. IK WENS DE VADER HEEL HEEL VEEL STERKTE EN SABER…….ALLAH M3A SABIRIN…..

 3. Khadija
  10 maart 2007 om 10:54 uur.

  OOO een verschrikkelijk verhaal, ik had echt gehuild,
  omdat zoveel pijn vreselijk veel pijn doet.Je gaat al kapot als je 1 kind kwijt raakt laat staan 5 kinderen. En het zal je hele leven pijn doen. En inderdaad ALLAH is met de geduldige hamdoliallah……………………..

  Ik wens de vader heel veel geduld…….want pijn zal het je hele leven doen.

 4. Minski
  11 maart 2007 om 10:33 uur.

  Neem mij niet kwalijk maar hoe kunnen jullie allemaal nog enige medeleven tonen voor die moeder. Laten zij haar met een touwtje om haar nek maar ophangen aan de hoogste boom in Belgie. Hoe haal je het in je hoofd, je eigen vlees en bloed afmaken!

Plaats je reactie