MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Aboutaleb haalt uit naar Geert

10 maart 2007 | in Politiek | 7 Reacties

Ahmed AboutalebDe nieuwe staatssecretaris van Sociale Zaken Ahmed Aboutaleb heeft hard uitgehaald naar Geert Wilders. In een bewogen toespraak zei de politicus dat de motie van wantrouwen die door Wilders werd ingediend tegen hem en partijgenote Nebahat Albayrak “een teken is dat je mensen niet wil vertrouwen”. Ook vroeg Aboutaleb zich hardop af of het weggooien van de Marokkaanse paspoort hem loyaler aan Nederland maakt, “is dat goed genoeg, of moet ik daarna ook de koran verbranden?”

Aboutaleb zei zich nog nooit zo onveilig te hebben gevoeld in Nederland als de afgelopen dagen. Hij doelde daarmee niet op het risico van een aanslag op zijn persoon, maar op de “onderstroom in de Nederlandse samenleving die me hier niet wil hebben”.

De uitval van Aboutaleb is opmerkelijk. De afgelopen dagen reageerde hij koel, en soms zelfs laconiek, op de discussie over zijn dubbele nationaliteit. “Maar ik heb er de afgelopen dagen nog eens over nagedacht en werd steeds bozer,” aldus Aboutaleb in het NRC Handelsblad.

Er zijn 7 reacties

 1. hayatii
  10 maart 2007 om 02:17 uur.

  Je hebt helemaal gelijk Mister Aboutaleb. Als je de 1e stap van Wilders oplvolgt, dan volgen er zekere meerdere

 2. mo
  10 maart 2007 om 04:01 uur.

  goed zo en ga vooral zo door laat je niet gek maken door die zuiplap
  gewoon laten zien wie je bent en laat niks over je heen gaan
  want die wilders denkt dat hij god is met zijn lelijke blonde pruik
  tot slot de waarheid duurt het langste

 3. mocro
  10 maart 2007 om 05:06 uur.

  Het duurde even, maar toch werd ik boos. Meneer wees s toch niet constant zo draaierig

 4. ainzora
  10 maart 2007 om 11:04 uur.

  klasse heer aboutaleb nou heb je een goed rechtse uithehaald je hoeft niet altijd met links

 5. Arradi
  11 maart 2007 om 10:35 uur.

  Hoe meer mensen als Aboutalleb of Rabbae kritiek leveren aan deze omstreden nazi, hoe meer aanhang hij krijgt, zie de laatste peilingen na dubbelpaspoort debat.
  Ik heb liever dat ze meer bezig zijn met hun functies dan over Wilders in openbaar klagen, want dat wil hij graag. Het deert Wilders niet als je negatief over hem praat, hij kijkt alleen na de peilingen die met de dag gunstiger voor hem zijn.

 6. aziz
  12 maart 2007 om 11:20 uur.

  geweldig, want een gast die aboutaleb. Ikm noem hem niet voor niets “BONELESS CHICKEN”. die gast heeft geen ruggegraat en zal nooit in staat zijn partij te bieden tegen wilders. Wat nu in de politiek zit aan marokkanen zit heeft geen toegevoegde waarde, de enige die het goed doet is Naima van GL, Khadija is n leuke marokkaanse moeder die misschien een rol zal krijgen tijdens de 2e kamer feesten om de marokkaanse koekjes te bakken (misschien is ze wel slim, maar communicatief heel zwak en te emotioneel), Aboutaleb praat om het praten maar inhoudelijk heeft ie niets te bieden en zegt wat correct politiek NL wil horen (uithangbord), juffrouw Abbos, ach dat blonde haar zegt volgens mij alles, kan me niet voorstellen dat zij gekozen is om de inhoud, TV hobbisten hebben niets te zoeken in de 2e kamer.

 7. studente
  12 maart 2007 om 07:07 uur.

  Eindelijk.. niet zo politiek correct doen.. just show it!

Plaats je reactie