MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Verdachte aanslagen Casablanca gepakt

10 maart 2007 | in Marokko, Overheid | Reageer

Casablanca 2003In Marokko is een man gearresteerd die verdacht wordt van betrokkenheid bij de zelfmoordaanslagen in Casablanca in mei 2003. Dat heeft een Marokkaanse politiefunctionaris vrijdag laten weten. Door de aanslag kwamen 33 burgers om.

Volgens de functionaris is de 38-jarige Saad Hussaini dinsdag opgepakt in Casablanca. Het is nog niet bekend welke mogelijke rol de 38-jarige Saad Hussaini speelde bij de terroristische aanslagen met de meeste doden ooit in de geschiedenis van Marokko. Misschien was hij het brein schrijft Nu.NL.

Plaats je reactie