MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Jongeren trainen voor ‘Trendy Maroc Star’

16 maart 2007 | in Carriere, Maatschappij | 1 Reactie

Trendy Maroc StarDertig Marokkaanse jongeren uit Noord-Limburg beginnen over enkele weken met een training in het kader van het project ‘Trendy Maroc Star’. Dit project combineert Marokkaanse tradities met inzichten uit de westerse psychologie.

Op 11 september vorig jaar vond in de Meervaart in Amsterdam de kick-off van Trendy Maroc Star in NL plaats, een campagne om de identiteit en de kracht van Marokkanen in Nederland te versterken. Volgens initiatiefnemer Abkader Chrifi moet de campagne een mentaliteitsverandering teweeg brengen binnen de Marokkaanse gemeenschap. Trendy Maroc Star wil een nieuwe identiteit van Marokkaanse Nederlanders ontwikkelen, die (weer) durven te geloven in de maatschappij en op deze manier het succes in hun leven afdwingen.

In zeven bijeenkomsten leren de deelnemers hun zelfbeeld en mentaliteit te veranderen en daardoor hun positie op de arbeidsmarkt en in de maatschappij te verbeteren. De trainingen worden gegeven in Venray en Venlo.

Er is 1 reactie

  1. Lina
    25 augustus 2007 om 09:39 uur.

    Leuk Hoor Die 13 Jongeren Marokkaanse jongens meisjes maar jah ik ga er vandoor

Plaats je reactie