MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Nieuwe dienst van Maroc Telecom

21 maart 2007 | in Economie, Media | 5 Reacties

Maroc TelecomProximus, de Belgische operator die eigendom is van Belgacom en Maroc Telecom lanceren in de loop van het tweede trimester Mobisud, een virtuele mobiele operator (MVNO) die mensen uit de Maghreblanden (Marokko, Algerije en Tunesië) mobiele telefonie zal aanbieden.

Dat meldt Belgacom in een persbericht. Belgacom sloot tevens een akkoord met de Marokkaanse televisiezender TVM International. Vanaf 1 april zullen Belgische Marokkanen met een Belgacom TV-abonnement deze zender kunnen bekijken.

Er zijn 5 reacties

 1. hassanhasson
  21 maart 2007 om 02:52 uur.

  spannend hoor !pfffffffffffffffffffffff

 2. yassin
  22 maart 2007 om 10:41 uur.

  alo aloooooooooo

 3. kano
  22 maart 2007 om 01:17 uur.

  MarocTelecom is een bloedzuiger

 4. Youssef Ain Asserdoune
  22 maart 2007 om 02:58 uur.

  Maroc Teelcom fi gidmatikoem pffffffffff

 5. achraf
  23 maart 2007 om 09:54 uur.

  marokko telekom….is tarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr alihhhhhhhhh

Plaats je reactie