MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Rita Verdonk noemt Wilders onfatsoenlijk

24 maart 2007 | in Politiek | 8 Reacties

VerdonkVVD-Kamerlid en oud-minister Rita Verdonk noemt de anti-moslim politicus Geert Wilders onfatsoenlijk. Met zijn uitspraken over een ‘tsunami van islamisering’ ging hij over de schreef. Dat zei Verdonk zaterdagochtend op Radio 1 meldt Nieuws.NL.

Verdonk vindt wel dat Wilders een aantal punten terecht op de agenda heeft gezet. Zo vindt zij het goed dat de discussie over de dubbele nationaliteit op gang is gekomen. Maar in de discussies die hij aanslingert, kan de partijleider volgens Verdonk fatsoenlijker zijn. Het is volgens haar onnodig dat Wilders zich continu tegen moslims afzet.

Er zijn 8 reacties

 1. Toth
  24 maart 2007 om 12:23 uur.

  Mensen met schone handen zijn allang overgestapt op elektrische waterkokers. De potten en ketels liggen te ruzien op de vuilnisbelt wie van het zwartste ziet. In de keuken liggen alleen de pannen nog zachtjes te morren.

 2. mhamed
  24 maart 2007 om 02:38 uur.

  wat heeft zij goeds gezegt dan over de allochtonen!!!!!!!!!!!!1

 3. leila
  24 maart 2007 om 05:01 uur.

  HMMM.. Wat is er met haar gebeurd.. Heeft zij net zoals Ebru Umar klappen gekregen van Mocro’s…

 4. Chamakh
  25 maart 2007 om 12:49 uur.

  wauaha saddam huysein is opgestaan van ze graf en heeft dr bedreigt drm wauahuaah

 5. Studente
  26 maart 2007 om 10:29 uur.

  Oke mensen doen ook alles voor aandacht en stemmen..

 6. Relaxtro
  27 maart 2007 om 02:40 uur.

  Rita Verdonk die iemand onfatsoenlijk noemt, lijkt bijna wel een soort humor.
  Wilder mag zich wel eens achter de oren krabben, als zelfs iemand als mevrouw Verdronk je opmerkiningen te hard vindt, pfff

 7. Mia
  27 maart 2007 om 11:19 uur.

  Tja, je kunt het niet eens zijn met mevr. Verdonk, maar zij weet in ieder geval wel hoe zij haar mening onderbouwd en niet onnodig kwetsend kan verkondigen. Zij speelt het niet onder de gordel, zoals Wilders regelmatig, en daar kan ik haar wel om waarderen.

 8. adolfje
  28 maart 2007 om 08:22 uur.

  hahaha grappig hoe deze mensen zichzelf opvreten die verdonk en wilders echt zielige figuren maar wilders is het toppunt van zieligheid want iedereen die weet wat wilders echt wil dat is namelijk nederland verdelen tussen autochtonen en niet autochtonen mekaar ophitsen en haatzaaien zoals hitler ooit deed begint onschuldig maar kan gevaarlijk eindigen hij maar lekker zn zakken vullen en over n paar jaartjes naar de vs carriere maken en die domme nldrss die maar ophem stemmen ,die zullen niet zoveel geld als hem hebben op dat moment en hij zal er maling aan hebben gelijkl heeft ie die nep blonde ophitser en leugenaar de tagot anbidder n tagot is heilige boek in het joodse geloof waar je toestemming krijgt om te liegen dus mooie geloof heeft wilders hij gelooft in liegen ben blij dat ik moslim ben ik mag niet liegen dat is pas n godsdienst waar ik trots op ben alhamodllilah

Plaats je reactie