MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

‘Bouwen aan Marokko waarvan ik droom’

01 april 2007 | in Politiek | 9 Reacties

Khadija AribTweede Kamerlid Khadija Arib (PvdA) gaat in op de kritiek van onder andere Wilders en prominente Marokkanen. In een interview met het Algemeen Dagblad vertelt het kamerlid eindelijk haar verhaal. Zo had ze liever dat de PvdA vanaf het begin volledig achter haar had gestaan. Verder zegt Arib het belangrijk te vinden hoe de traditionele partijen zich in de toekomst zullen opstellen. “Gaan zij uit opportunisme en angst voor de kiezers mee met Wilders, zoals de VVD? Of gaan ze het debat aan om de opmars van Wilders te stoppen?”

Op de vraag wat zij vindt van de kritische geluiden uit de Marokkaanse migrantengemeenschap antwoord ze als volgt: “Het is heel belangrijk te weten wie kritiek heeft. Er is veel nijd en jaloezie…De critici die nu van zich laten horen vinden dat zij zelf voor de werkgroep hadden moeten worden gevraagd. Er zijn ook mensen die bang zijn dat ons advies in de prullenbak belandt. Mijn indruk is dat de grote meerderheid van de Marokkaanse migranten mijn werk juist toejuicht.”

Het interessante interview is op de volgende link te lezen: Khadija Arib over haar nevenfunctie.

Er zijn 9 reacties

 1. Mo0htjuh
  01 april 2007 om 10:50 uur.

  You go girl ! :P:P

 2. Fatima
  01 april 2007 om 04:51 uur.

  RESPECT……………….!!! ik kan er geen ander woord voor in de plaats zetten. Sommige mensen kunnen namelijk een geliefd land heel snel inruilen voor een ander klote land. Maar blijkbaar zijn er nog mensen die gewoon bij hun geliefd land blijven…..Ga door MEID…..IK STA ACHTER JE…..

 3. ainzora
  01 april 2007 om 05:40 uur.

  jazeker mvr arib ga zo door laat je niet van de wijs halen .
  gewoon doorgaan en links laten liggen die gasten die comentaar hebben op u werk.
  hahahahahhahahhahahahaahahahaahahhahaahahaha

 4. Karim
  02 april 2007 om 01:00 uur.

  slimme vrouw

 5. moos
  02 april 2007 om 01:24 uur.

  Daar hedde gij hullemaal gelijk in vrouwke!

  salaam alikoem

 6. kano
  02 april 2007 om 02:18 uur.

  deze vrouw heeft veel gedaan voor de mensenrechten in marokko ze was niet eens met de vorige regering in marokko die al jaren de mensenrechten heeft geschonden ze is een goede activiste zulke mensen moeten we niet missen.

 7. Maghrebie
  02 april 2007 om 04:54 uur.

  Het blijft een domme actie van haar in deze rumoerige tijd………..

 8. asmae
  02 april 2007 om 06:59 uur.

  heeyy ,,

  jij laat pas zien dat wij marokkanen slim zin en ons niet in eenhoek laten schuiven,…ik ben echt trots op je,..
  luister niet naar die rasicten en gaa door want wij marokkanen zijn nouw eenmaal niet te verslaaan!!!!!!!!!

  x’je asmae

 9. zitoenaatjuuh
  04 april 2007 om 10:21 uur.

  Heey heey

  Ga zo door hooor .
  Vieze racisten dat s0mmige mensen zijn ga zo door.
  Dan weet je pas echt wie een echte mar0kaan is nu is iedereen 0peens bang 00r een mar0kaan 0m The van Gogh maarre t0en Pim Fortynn werd verm00rd d00r een Nederlander n0uww nee h00r t0en ging niemand iets zeggen

  Y0u G0 Girl

Plaats je reactie