MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Raymzter met Hinze en El Mouhendiz on tour

04 april 2007 | in Marokko, Muziek | Reageer

Raymzter en Chris Hinze Onder de naam “Serieuzere Zaken” gaan de Marokkaanse rapper, fluitist Chris Hinze en zangeres Rajae el Mouhendiz + Live Band zorgen voor een krankzinnige combinatie van Jazz,Hiphop en Wereldmuziek.

Nadat rapper Raymzter de fluitist, componist en wereldreiziger Chris Hinze had benaderd voor zijn nieuwe single + clip ´Vechten op het schoolplein´, klikte het zo goed tussen beide muzikanten, dat het idee voor verdere samenwerking niet kon uitblijven. En samen met de veelzijdige Marokkaanse zangeres Rajae el Mouhandiz en “The Band” werd de concerttournee ´Serieuzere Zaken´ al snel een feit.

Fluitist Chris Hinze: 3 voudig Edisonwinnaar, ondermeer bekend van succesvolle projekten als Tibet, Taichi, Zen, maar ook het brein achter de superswingende jazz/dance/hiphop formatie ´The Chris Hinze Combination´. Rapper Raymzter: Winnaar van de Grote Prijs van Nederland. Ongelooflijk populair door zijn indringende teksten. Zijn hit ´Kutmarokkanen´ bracht hem landelijk en internationaal grote erkenning. Twee bevlogen muzikanten met muziek(maken) als eerste levensbehoefte, die beiden hiphop gebruiken als basis voor hun repertoire.

Samen met de uiterst talentvolle zangeres Rajae el Mouhandiz en “The Band” vormen zij niet alleen een unieke, maar ook een zeer verrassende combinatie. Lekkere, swingende rap-jazz-hiphop, verpakt in een politiek/sociaal geengageerd jasje, maken de avond tot een spectaculaire gebeurtenis.

Plaats je reactie